Mit reagálnak az emberek, amikor megtudják, hogy mi a foglalkozásod?
Figyelt kérdés
Én pszichológus vagyok, az egyik reakció, hogy elkezdik ecsetelni a problémáikat, általában a gyerekükről. A másik, hogy közlik, ők is annak készültek, vagy valamelyik rokonuk azt tanulja.
Ti milyen reakciókkal találkoztok, amikor valakinek először mondjátok a foglalkozásotokat?
2021. jún. 12. 07:09
21/28 anonim válasza:
én is programozo vagyok nőben,a megjegyzés nagyjából annyi szokott lenni, hogy: aha, értem, és feldobnak egy full más témát
22/28 anonim válasza:
Általában nem tudják pontosan felmérni, hogy mit is csinálhatok, így ejtjük a témát.
23/28 anonim válasza:
Orvos vagyok. A reakció az szokott lenni, hogy meg akarja velem oldatni az aktuális EÜ problémáját.
24/28 anonim válasza:
Hotelben takarítok külföldön. Mindenki szerint kamu és valójában prosti vagyok.
25/28 anonim válasza:
😀 ez nagyon komoly 🤣🤣 #20 azért lett lepontozva mert okos, vagy mert szép???
Ki az ennyire irigy balf@sz? 🤣🤣🤣
26/28 anonim válasza:
Rendszergazda vagyok. kb olyan a reakció, mint #6 esetén.
27/28 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, szórakoztató volt olvasni! :) A programozók és a könyvtáros esetén én is magamra ismertem a másik oldalról.
2021. jún. 12. 17:32
28/28 anonim válasza:
A repülőtéren dolgozok. Első reakció általában: "de jóóó" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!