Mit reagálnak az emberek, amikor megtudják, hogy mi a foglalkozásod?
Én pszichológus vagyok, az egyik reakció, hogy elkezdik ecsetelni a problémáikat, általában a gyerekükről. A másik, hogy közlik, ők is annak készültek, vagy valamelyik rokonuk azt tanulja.
Ti milyen reakciókkal találkoztok, amikor valakinek először mondjátok a foglalkozásotokat?
Bolti eladó vagyok, mikor megtudják, rögtön kérnek 20dkg párizsit.
Viccet félre téve:semmi, mert gyárban soron dolgozom, így (ez) a végzettség kB a nullával egyenlő
“ elkezdik ecsetelni a problémáikat”
Ilyen nálunk is előfordult. Egy haveromat érdekelte a terület, de viszonylag későn váltott így már nem kezdett bele nagyobb dologba, jelentkezett szociálpedagógusnak.
Egy buli alkalmával egy fiatal párral kerültünk egy asztalhoz többen, majd egyik haverunk, aki már nem volt annyira szomjas, bemutatta haverunkat mint “szexuálpszichológus”. Ott is elkezdték mondani a problémáikat, amikor 3-an maradtak.
20 évig voltam programozó. Első reakciók:
-telepítenél nekem egy windowst?
-nem működik a nyomtatóm
-miért nem indul el ez az app az okostelefonomon?
-húú, akkor te biztos nagyon okos vagy
Pár éve MLM-el foglalkozok. Első reakció:
-te hülye vagy
:)
Semmit. Lassan végzek a villamosmérnökin.
Néha kapok olyan reakciókat, amit a #6 írt. Néha segítek, néha nem, azért mégsem vagyok IT helpdesk.
F
25N vagyok
Targoncavezető
Első reláció: hát de ezt férfiak csináljak
Második reakció milyen sok férfivel együtt dolgozni
Közlöm direkt választottam férfias szakmát mert kibírhatatlanok a nők és könnyebb együtt dolgozni 5 férfivel mint 5 nővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!