Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkatársam miért fingik...

A munkatársam miért fingik ekkorákat, és miért nem szégyelli magát?

Figyelt kérdés
Múltkor bejött, és azt hitte, nincs az épületben senki, ezért durrantott egy akkorát, amitől még a csernobili szarkofág is összeomlott volna. Miután észrevett, mintha mi se történt volna, nyomott még egy-két kottát. Hogy lehet valaki ennyire gátlástalan és undorító? 47 éves emberről van szó.

2021. jún. 4. 23:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
6%

kinyitjátok az ablakot kussban azt megvan oldva!

mi a gond? ez egy természetes folyamat ha tetszik ha nem mindenki máshogy éli meg..

2021. jún. 5. 16:18
 22/29 A kérdező kommentje:
egyébként nekem is van egy másik ilyen munkatársam, az is ilyen 50 közeli. az is néha böfög beszélgetés közben, mondjuk legalább elnézést kér. csak nem értem, hogy most addig miért nem tudta visszatartani, amíg beszélgetünk? az azért mégsem ugyanaz, mint a fingás, hogyha visszatartod, bélcsavarodást kapsz.
2021. jún. 5. 16:21
 23/29 A kérdező kommentje:
21: a szarás is természetes folyamat, én mégsem szoktam bejelenteni vagy odaszarni a kollegák elé, és utána azt mondani, hogy "bocs, de ez természetes folyamat", hanem kussban el kell vonulni WC-re, és ott végezni a dolgot. a fingás ugyanez. társaságban nem fingunk bele a másik szájába, szépen kussban elvonulunk valahova, és oda fingunk, vagy visszatartjuk addig.
2021. jún. 5. 16:24
 24/29 anonim ***** válasza:
36%
mennyire finnyás vagy istenem..meddig rágódsz még ezen.
2021. jún. 5. 17:27
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
És képzeld el, mennyien vannak, akik csendben, sunyiban finganak, aztán lehet, még röhögnek is magukban, hogy szagolhatod. Kollégád legalább őszinte.
2021. jún. 5. 18:04
 26/29 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem vicces
2021. jún. 6. 19:03
 27/29 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező: Igen, zokszó nélkül. Így legalább elértem, hogy tök egyedül ebédelhetek, nem ül mellém/körém egy munkatársam sem, és nem kell hallgatnom a hülyeségeiket, meg a "szaftos" munkahelyi pletykákat. Nincs nekem szükségem a munkatársakkal való érintkezésre.

2021. jún. 7. 15:32
 28/29 A kérdező kommentje:
27: mondjuk ezt meg tudom érteni. :D
2021. jún. 7. 15:53
 29/29 anonim válasza:
Mert ezzel mutatja ki dominanciáját.
2022. júl. 7. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!