A munkatársam miért fingik ekkorákat, és miért nem szégyelli magát?
Figyelt kérdés
Múltkor bejött, és azt hitte, nincs az épületben senki, ezért durrantott egy akkorát, amitől még a csernobili szarkofág is összeomlott volna. Miután észrevett, mintha mi se történt volna, nyomott még egy-két kottát. Hogy lehet valaki ennyire gátlástalan és undorító? 47 éves emberről van szó.2021. jún. 4. 23:32
11/29 anonim válasza:
10.mindjárt rád fingok egy akkora szaftosat hogy csak na..
12/29 anonim válasza:
Én a helyedben helyben agyonlőttem volna, hogy képzeli, hogy csak úgy odadurranthat..
13/29 anonim válasza:
Én is gátlástalanul durrantok bárhol. Aki szóvá teszi, annak azt szoktam mondani, hogy ha nem tetszik, ott a kijárat.
14/29 A kérdező kommentje:
13: ebédlőben is, emberek között is fingorászol?
2021. jún. 5. 11:06
15/29 anonim válasza:
Ez marha jó! Szétröhögtem magam, kérdező! 😂😂😂
16/29 anonim válasza:
14.igen mint minden egészséges ember ha kell akkor tessék :D..
ez nem bűn istenem. fogadjunk te sosem engedtél el egyet olyan kiskirálylányos módodra..
17/29 A kérdező kommentje:
már mondtam, hogy ne fogadj ebben.
2021. jún. 5. 15:15
18/29 anonim válasza:
Én 5 férfival dolgozom. Olyan helyen, ahol jövés-menés van. Olyan cifrákat büfögnek, hogy büfögő kórust lehetne alakítani. Ugyhogy akár finghatnának is mellé, minek finomkodni ezek után?
19/29 A kérdező kommentje:
biztos finganak is mellé, csak a büfögésük annyival hangosabb, hogy azt már nem hallod. vagy a fingásuk annyival kisebb hangtartományban van, amit már nem hallasz 20.000 hertz alatt.
2021. jún. 5. 15:52
20/29 anonim válasza:
Hát, valahogy nem is bánom, hogy nem hallom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!