A munkatársam miért fingik ekkorákat, és miért nem szégyelli magát?
Vagy mint irtad nem hitte valaki hallja es utana meg mar nem is tudta visszatartani (ami amugy belcavarodast okozhat es halalos), es zavaraban nem mondta higy bocs.
Vagy tenyleg paraszt es leszarja ki hallja (ez azert munkahelyen ritka)
Vagy IBS, IBD beteg, esetleg coliakias, nekii meg muszaj fingani, eleg gaz betegseg .indharom es az ibd peldaul gyogyithatatlan is.
Ha nem fig minden nap mindig igy fingogatni akkor fatylat ra. Ha igen es nem beteg, akkor megkerdezheted tole miert viselkedik igy.
Hozzateszem a ferjem szerint o finghat ikyen undoritoakat, en meg nem, mertno vagyok. Lehet ez valamk himsoviniszta meno tulajdonsag mekkorat milyen hosszan es hangosan tudsz fingani...fuj
3: nekem az, de neked ettől még lehet más az ízlésed. vagy szar az érzéked. :)
5: szerintem nem volt zavarban, nem vörösödött el egyáltalán, semmi ilyenre utaló jelt nem láttam rajta. paraszt, leszarja, volt ,hogy beszélgettünk hárman egy témáról, és akkor is belefingott a beszélgetésbe, szóvá tettük neki, erre azt felelte: ami bent van, annak ki is kell jönnie, nem szabad bent tartani. nem beteg, max. az elméje. mondta, hogy gép mellett is csinálja, ott nem hallja úgy se senki. kíváncsi vagyok, hogy a főnök társaságában is fingik-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!