Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Könnyű munkák jó fizetésért?

Könnyű munkák jó fizetésért?

Figyelt kérdés

Legyen olyan, ami:

- itthoni

- keveset kell dolgozni (2-3-4 óra napjába legfennebb)

- nem szexmunka

- 250ezer Ft vagy több fizetés

- diploma nélkül végezhető

- nem kell beszélgetni senkivel hozzá, a magad csendjében csinálod

2021. jún. 1. 14:15
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Mondjuk hány tyúkot kéne szerezni kb, hogy tojjanak annyi tojást, amit el tudok adni 250ezer Ft vagy többért?
2021. jún. 1. 14:45
 12/25 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem te troll vagy, mert ennyire hülye nem lehet valaki :D

De mindenesetre elképzeltem, ahogyan a monitornál röhögsz azon, ahogyan most trollkodsz itt mindenkivel, és én is elkezdtem röhögni 😂😂

2021. jún. 1. 14:54
 13/25 A kérdező kommentje:
Onlyfans duci rondaként megérné? Azt hallottam jó. Tudom írtam, hogy ne szexmunka, de ott csak képek lennének nem?
2021. jún. 1. 14:57
 14/25 A kérdező kommentje:
Tudd meg, hogy tényleg jó volna a pénz. De a fene fog egész nap gyárban dolgozni, akkor inkább éhezek.
2021. jún. 1. 14:59
 15/25 anonim ***** válasza:
89%
Dehogy éhezel te, anyádék adják a kosztot. :D
2021. jún. 1. 15:01
 16/25 A kérdező kommentje:
És ki elégszik meg ilyen élettel? Jó volna pénz, gazdagság, ház, autó, kapcsolat, utazgatások. Csak van erre valami mód, anélkül hogy éveket járnék egyetemre.
2021. jún. 1. 15:06
 17/25 anonim ***** válasza:
62%
te :)
2021. jún. 1. 15:07
 18/25 anonim ***** válasza:
62%
Menj el stricinek.Meg se kell mozdulnod,és tejelni fognak neked.🤣
2021. jún. 1. 15:07
 19/25 anonim ***** válasza:
60%

Van rá mód - de ha te nem találod, akkor ez nem a te utad.

Csak nagyon ötletes, kitartó és SZORGALMAS embereknek van erre mód!

Vagy gazembereknek, de gondolom, te nem az vagy.

2021. jún. 1. 15:08
 20/25 A kérdező kommentje:
A YouTube igazából nem is rossz ötlet, én is tudnék motiváló videókat készíteni vagy rántott gyümölcsöket, mint Irénke, ha jól megfizetik. Egyáltalán kinél kell jelentkezni, hogy akarok szerepelni a YouTubeon? Vagy stricinek hogy, hol szerezzek összeköttetőket? Instán kB 20 követőből hogy tudnék több ezreket összehozni, hogy reklámozgassak valamit és fizessenek? Ha szerzek egy cicát és fotózgatom, feltöltöm, úgy már többen be fognak követni? Vannak ötleteim, csak egyiket se tudom, hogy kivitelezzem, az a baj.
2021. jún. 1. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!