Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Netto 184000ft-os fizetésért...

Netto 184000ft-os fizetésért csinálnátok ezt?

Figyelt kérdés
Postán vagyok csomagkézbesítő Baranya megyébe. A családba,barátok közt mindenki nyaggat,miért nem keresek másik munkahelyet,mert dupláját is megkereshetném. 42 éves férfi vagyok B,C,D,E,gépkezelő jogosítványokkal. Régebben jobban kerestem billencs autón(napi12-14 órákat dolgoztunk),akkor tudtunk 1 kis házat venni,nagyjából felújítani. 11éve vagyok a postán,megszoktam(bár lefáradok rendesen estére),van még kb 30000ft borravalóm 1 hónapba.
2021. márc. 13. 10:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%
Ha tudsz jobbat, többért akkor menj. Ha neked ez tetszik, és a pénz elég, akkor ne siránkozzál.
2021. márc. 13. 10:09
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ha neked megfelel, akkor nem érdemes váltani, ez kevésbé nehéz fizikailag, mint teherautón dolgozni, emellett itt azért még borarvalód is van. Ha szereted, szivesen csinálod, és nem vagy gondban a pénzzel, akkor miért kellene máshová menni?
2021. márc. 13. 10:10
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Hát ez jó teljesen szerintem. Család tart el, vagy ad pénzt neked? Ha nem, akkor semmi közük. Sajnos ilyenek az emberek. Nekem is van olyan rokonom aki életében nem dolgozott csak ügyeskedett, aztán le néz engem hogy nekem miért nincs munkahelyem. Xd
2021. márc. 13. 10:12
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Nem csinálnám, mert olyan állásom van, amit szeretek, és többet keresek ennél. Buszvezetőként te is többet keresnél, de akkor nincs hétvége, nincs ünnep, viszont van 4-kor kelés. Kamionosként még többet keresnél, de akkor esetleg hetekig nem vagy otthon. Mindenkinek magának kell eldöntenie, milyen élétet akar élni. Esetleg érdeklődhetsz más futárcégnél, ők jobban fizetnek-e.
2021. márc. 13. 10:13
 5/12 anonim ***** válasza:
25%
Sztem siman jo munkahely
2021. márc. 13. 10:13
 6/12 A kérdező kommentje:
Nagy lendülettel leraktam minden jogsit annak idején és utána jöttem rá,hogy eszem ágába sincs kamionozni a hetelések miatt,meg az embereket se szeretem annyira,hogy egész nap őket vigyem a buszon.
2021. márc. 13. 10:19
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
6. Van ilyen, ez viszont nem azt jelenti hogy neked mindenáron vezetni kell. Főleg ha kedved sincs.
2021. márc. 13. 10:20
 8/12 anonim ***** válasza:
37%
Végül is havi 215 ezer körül van a nettód, ha ez elég neked, akkor maradj
2021. márc. 13. 10:21
 9/12 A kérdező kommentje:
Még van 1 gimnáziumi érettségim. Még arra gondoltam elmennék valami gyárba,esetleg raktárosnak vagy valami könnyebb munkára. Bár azt se nagyon dicsérik.
2021. márc. 13. 10:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem az álmom a kamion, szóval E jogsival nem is kérdés, hogy váltanék-e :)
2021. márc. 13. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!