Szerintetek kamuznak, vagy én csinálok valamit rosszul? Ti mit csinálnátok a helyemben?
Mindenkinek más a munkatempója, szóval lehet, hogy azoknak az embereknek egy feladat is sok. A sajnálatás része meg tuti kamu, ha valóban sok dolga lenne, akkor panaszkodásra nem jutna idő.
Szerintem ugyanúgy folytasd a munkát, mert ha ennek az időszaknak vége és a cég elgondolkodik, hogy kit tegyen remote-ba, akkor a választás azokra fog esni akik ebben az időszakban is képesek voltak hatékonyan végezni feladataikat.
A feladataim során elkezdek dolgozni, aztán más átveszi, akinek segítek, aztán ellenőrzőm, amit csinált, ezért vannak jelenleg nálam kiadatlan 2 hónapja az első fázissal kész feladatok is, amik várnának a továbbadàsra. Ezeket kezdem elfeljteni, úgyhogy nem merek többet kérni.
#3 Mindig van feladat, ha kérek, konkrétan korlátlan mennyiségben, és igen nem csinálok többet épp, mert nem haladnak. Illetve van 3 feladat, amit azért nem csinálok, mert elvileg kész kéne lennie az előttem lévőnek, de nincs, már van, amit tőle vettem át feladat, pedig nem is munkaköröm, amiatt is aggódok, mert a főnököm meg nem szereti, hogyha másoktól veszünk át feladatokat. Ami még zavaró, hogy előre ki van számolva, hogy kb. mennyi feladat lesz a feladataimmal és a munkaidőm ki lenne töltve, de lehet, hogy egyszer csak fogok kapni embereket, akik elkezdik a következő vagy az előző fázist és akkor meg lehet, hogy egy héten belül kéne leellenőriznem mindenkinek a munkáját.
Decemberben ez volt, hogy közölték, hogy fejezzem be az összes - az egyik projektből - nálam lévő feladatot màsfél héten belül, és volt nálam vagy 8 onnan. Persze ebből 4-nél három különböző ember egyszerre fejezte be az addig előttem lévő befejezetlen feladatokat, egyet azon a héten kaptam, mert sos, aztán elmentek szabira, én meg ültem a feladatok fölött egyedül az irodában és próbáltam valamit kitalálni. Szabi alatt is dolgoztam két ünnep között. Kettőt vissza is dobtam, hogy használhatatlan, a maradék hatot valahogy behúztam, de nem olyan minőségben, mint kellett volna, elég szép hibák is voltak benne.
Amúgy a 30 úgy jön ki, hogy két feladaton dolgozok, a többi előttem-utánam valakire vár (három előttem, a többi utánam,mert most nem kérek épp újat).
Milyen munkakör ez? Mit kell csinálni kicsit részletesebben?
Mert ez elég trágya egy munkakör, meg feladatdelegálás meg minden.
Valóban a kérdés szempontjából nem számít szigorúan véve. De irgalmatlan sz/rul szervezett munka, azért érdekel csak (meg mert vezető vagyok és az ilyenből mindig jó tanulni)
#3,6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!