Miért néznek le azért, hogy hazajöttem vidékre nettó 140 ezerért dolgozni, ahelyett, hogy Pesten maradtam volna egyetem után, magas fizetésért?
Figyelt kérdés
Hiába kapnék ott 300-at, ha 150 egy albérlet, ugyan ott vagyok, mint ha itthon dolgoznék fele ennyiért.. Meg nem szeretem azokat a kis lyuk lakásokat, jobb itthon a családi házban2020. szept. 4. 23:20
2/25 anonim válasza:
Nem biztos hogy lenéznek, egyszerűen csak téma vagy! "Na, az xy is haza költözött, biztos......." Száz féle variációt kitaláltak 😃
3/25 anonim válasza:
Van egy ilyen ismerősöm. Ő is nagyon happyn állt ennek neki. Aztán pár év után rájött, hogy semmi program a városban, az összes értelmes ismerőse lelépett és egy alkoholista lett. Hát, ezért...
4/25 A kérdező kommentje:
Én amúgy is elég introvertált vagyok, nem járok szórakozni. Meg Pesten sokkal drágább minden.. Egy kondibérlet is 10 ezertől kezdődik, itthon meg megvan 3500-ból. Meg nem laknék mégegyszer körfolyosós polgári lakásban semmi pénzért..
2020. szept. 4. 23:55
5/25 anonim válasza:
Melyik térségről van amúgy szó? Mert felénk a jobb edzőterembe 10-12 a bérlet és a legkisebbe 5000.
6/25 A kérdező kommentje:
Zala megyei vagyok
2020. szept. 5. 00:05
7/25 anonim válasza:
Én somogyi vagyok, konkrétan kaposvári. Ez a város haldoklik. Zaláról fogalmam sincs, de gondolom jobb kicsit, mert közelebb van a határhoz.
8/25 A kérdező kommentje:
Pedig az megyeszékhely. De biztos jobb ott, mint egy körfolyosós polgári lakásban
2020. szept. 5. 00:13
9/25 anonim válasza:
Éld úgy az életed ahogy neked jó. Ne mondják meg mások hol és mit kellene dolgoznod, tudod te azt neked mire van igényed.
Több a lehetőség itt Budapesten? Pörög az élet? Vitathatatlanul. Bejön mindenkinek? Nem.
Ennyire egyszerű az egész.
10/25 anonim válasza:
Bizony, megyeszékhely. De, attól még egy semmi. Nem hiszem, hogy annyira jó lenne, tekintve, hogy a volt gimis osztályomból hárman nem költöztünk még el. Ráadásul, hármunk közül én is menekülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!