Miért néznek le azért, hogy hazajöttem vidékre nettó 140 ezerért dolgozni, ahelyett, hogy Pesten maradtam volna egyetem után, magas fizetésért?
Figyelt kérdés
Hiába kapnék ott 300-at, ha 150 egy albérlet, ugyan ott vagyok, mint ha itthon dolgoznék fele ennyiért.. Meg nem szeretem azokat a kis lyuk lakásokat, jobb itthon a családi házban2020. szept. 4. 23:20
21/25 A kérdező kommentje:
Soha nem lesz Pesten saját lakásom, akkor minek tervezzek oda? Lakjak a halálomig egy cipősdoboz méretű albérletben? Ha nem mentem volna egyetemre akkor soha fel sem merült volna, hogy Pesten lakjak
2020. szept. 5. 14:26
22/25 A kérdező kommentje:
De azt is megbántam, hogy egyetemre mentem. Tanultam volna inkább szakmát.
2020. szept. 5. 14:27
23/25 anonim válasza:
Olyan szélsoséges dolgokat vizionálsz, amit normális karrier és életvitel-menedzsmenttel elkerülhetsz. Vannak kellemes albérlet szobák már 80 körül jó közlekedéssel, parkos helyen. Az enyémhez hasonló (60 nm, parkos, tégla) lakást is kapsz már 150ért. Én kb. 5 év munkaviszony után tudtam saját lakást venni, nyilván nem azonnal lesz, de ha kompetens vagy, összejön. Most millió felett keresek, pedig alig múltam 30. Vidéken ez esélytelen.
24/25 A kérdező kommentje:
Milyen végzettséged van amivel millió felett keresel? Mert én büfészakot végeztem
Apa pl villanyszerelő és 800-at megkeres vidéken, szóval nem esélytelen
2020. szept. 5. 15:57
25/25 anonim válasza:
Én nagyon megértelek mi is hazajöttünk párommal 8 év Budapest után Zalaba, kis falunkba!
Soha esélyünk nem lett volna ott házat venni, mi se akartunk lakásban élni, itt meg vettünk egyet, felújítottuk, közeli városba járunk dolgozni.
Szerintem jobb itt. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!