Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért néznek le azért, hogy...

Miért néznek le azért, hogy hazajöttem vidékre nettó 140 ezerért dolgozni, ahelyett, hogy Pesten maradtam volna egyetem után, magas fizetésért?

Figyelt kérdés
Hiába kapnék ott 300-at, ha 150 egy albérlet, ugyan ott vagyok, mint ha itthon dolgoznék fele ennyiért.. Meg nem szeretem azokat a kis lyuk lakásokat, jobb itthon a családi házban

2020. szept. 4. 23:20
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nincs ott munka vagy miért akarsz menekülni?
2020. szept. 5. 00:36
 12/25 anonim ***** válasza:
41%
Szakmával és mérnökgyakornokként szakmunkás minimált kapok, fekete túlórával, folyamatos főnöki szívatással és sokszor a megfelelő eszközök sincsenek meg. Az albérletek ára olyan, mint egy jobb helyen, csak itt egy rendszerváltás előtti bútorzatút kap az ember, máshol meg ennyiért egy felújítottat.
2020. szept. 5. 00:51
 13/25 anonim ***** válasza:
38%

Ha pesten duplazodik a fizud, amire realis esely van diplomaskent 2-3 ev alatt, akkor mar haromszor annyit teszel felre mint videken.

Kultura, szorakozas.

Utazashoz repter

Szakmai elomenetel

Majd raersz videken meghalni ha idos leszel.

2020. szept. 5. 02:12
 14/25 anonim ***** válasza:
67%

Még 1-2 személyes dolog a megyeszékhelyről:

- Ha elakarok menni moziba, van 2 lehetőségem. Az egyik a szokásos multiplex, ami eddig szörnyű volt, most már azért javult. És egy művészmozi, ami 1-2 jobb filmet ad csak. Ezzel szemben a fővárosban óriásiak a lehetőségek.

- Itt, ha elakarok menni iszogatni este a haverokkal, akkor fixen van a "sor" és ennyi.

- A barátnőmmel szombat este akartunk egyet kajálni a városban. Semmi nem volt nyitva, csak egy nagyon drága étterem és a meki.

2020. szept. 5. 02:16
 15/25 A kérdező kommentje:

De én nem akarok albérletben lakni egy körfolyosós bérházban

Meg nincsenek barátaim, nem járok szorakozni

2020. szept. 5. 03:58
 16/25 anonim ***** válasza:
81%
Sokan nem képesek elfogadni, hogy nem mindenkinek a pénz a mindene.
2020. szept. 5. 06:56
 17/25 anonim ***** válasza:
42%

Egy értelmes egyetemista, aki nem kér butapestből, ezt jó értelemben kell venni;)

Így tovább!

2020. szept. 5. 09:03
 18/25 anonim ***** válasza:
90%

Ez a korfolyosos berhaz a maniad. Pesten van lakasom, metrotol 2 percre, ha kinezek barmelyik ablakon (foldszint), egy hatalmas fás-bokros park, olyan mintha erdoben laknek. A belvaros 15 perc, repter szinten. Tele kikapcsolodasi lehetosegekkel, szep fiatal lanyokkal, es lehetosegekkel a varos.

Ha nem akarsz korfolyosos berhazat, ne olyanban keress albit.

2020. szept. 5. 10:50
 19/25 A kérdező kommentje:

Saját lakásban akarok élni, nem albérletben.

Nem járok bulizni akkor mire megyek a sok lehetőséggel?

Most kapnék Pesten 300-at, abból 150 elmegy albira, ugyan ott vagyok mint ha vidéken keresnék 150-et

2020. szept. 5. 12:14
 20/25 anonim ***** válasza:
65%
Felnőttként megőrülnék ha a teljes életemet a szüleim vigyázó szeme előtt kéne élnem,még akkor is,ha semmi extrém dolgot nem csinálnék.Biztos,hogy merő jószándékból,mindenbe beleszólnának.De ha neked kizárólag a pénz az egyetlen szempont,akkor hajrá,sokan élnek mamahotelban.
2020. szept. 5. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!