Miért néznek le azért, hogy hazajöttem vidékre nettó 140 ezerért dolgozni, ahelyett, hogy Pesten maradtam volna egyetem után, magas fizetésért?
Ha pesten duplazodik a fizud, amire realis esely van diplomaskent 2-3 ev alatt, akkor mar haromszor annyit teszel felre mint videken.
Kultura, szorakozas.
Utazashoz repter
Szakmai elomenetel
Majd raersz videken meghalni ha idos leszel.
Még 1-2 személyes dolog a megyeszékhelyről:
- Ha elakarok menni moziba, van 2 lehetőségem. Az egyik a szokásos multiplex, ami eddig szörnyű volt, most már azért javult. És egy művészmozi, ami 1-2 jobb filmet ad csak. Ezzel szemben a fővárosban óriásiak a lehetőségek.
- Itt, ha elakarok menni iszogatni este a haverokkal, akkor fixen van a "sor" és ennyi.
- A barátnőmmel szombat este akartunk egyet kajálni a városban. Semmi nem volt nyitva, csak egy nagyon drága étterem és a meki.
De én nem akarok albérletben lakni egy körfolyosós bérházban
Meg nincsenek barátaim, nem járok szorakozni
Egy értelmes egyetemista, aki nem kér butapestből, ezt jó értelemben kell venni;)
Így tovább!
Ez a korfolyosos berhaz a maniad. Pesten van lakasom, metrotol 2 percre, ha kinezek barmelyik ablakon (foldszint), egy hatalmas fás-bokros park, olyan mintha erdoben laknek. A belvaros 15 perc, repter szinten. Tele kikapcsolodasi lehetosegekkel, szep fiatal lanyokkal, es lehetosegekkel a varos.
Ha nem akarsz korfolyosos berhazat, ne olyanban keress albit.
Saját lakásban akarok élni, nem albérletben.
Nem járok bulizni akkor mire megyek a sok lehetőséggel?
Most kapnék Pesten 300-at, abból 150 elmegy albira, ugyan ott vagyok mint ha vidéken keresnék 150-et
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!