Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 40+-ként, nőként, ez történik...

40+-ként, nőként, ez történik veled a munkahelyeden. Mit tennél?

Figyelt kérdés
Szóval te egy 40+ szexi nő lennél, tetőtől talpig beöltözve, alig feljebb állsz, mint a sima operátorok a gyárban. A kinézeted alapján senki nem ismeri fel, hogy te 40+ korú nő vagy, ugyanis nagyon jól tartod magad. Elmész munkaügyi témában a kollégáidhoz, hogy kérdezz tőlük valamit. Odaérsz, és az új kolléga, aki még valószínűleg nem is látott téged, úgy köszön hogy "Szia". Te meglepődsz. Mit fogsz tenni utána? Ha valami más, mint az alább felsorolt opciókban található, kérlek kommentben írd meg.

2021. máj. 24. 21:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig örülök, ha letegeznek, azt üzeni, nem vagyok még olyan öreg. De kollégák között meg aztán pláne természetes :)))
2021. máj. 25. 00:10
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Kimaradt a nyilvános akasztás, mint opció.
2021. máj. 25. 00:52
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyen senkivel nem magazodtam még. Pedig egyetemen dolgozok..
2021. máj. 25. 00:58
 14/19 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem a magázódás furcsa,még egy hatvanas munkatársnál megértem,egy negyvenesnél vicc.

Hacsak nem valamilyen minisztérium ez.

2021. máj. 25. 06:49
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a meglepődés tárgyát.

Én egy középvállalatnál dolgozom, ahol van a 60-as Marika néni, meg a szintén 60-as Sanyi bácsi, vérig is sértődnének, ha magáznánk, meg csókolom lenne a köszönés, "Szia, Sanyi bácsi, feleséged meggyógyult?"

Vagy az ügyvezető is közelebb van a 60-hoz, mégis simán tegeződve beszél a 20 éves operátorral, és el is várja!!!

2021. máj. 25. 08:16
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Manapsag meg az 50-es fonok is azt keri,h tegezze a beosztott.

A beosztottak egymaskozt mindig tegezodni szoktak kortol fuggetlenul.

Raadasul te meg fiatalnak is nezel ki.

Szoval alap,hogy tegezodj veluk.

2021. máj. 25. 08:44
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Alapvető 2021-ben hogy a munkatársak tegeződnek, még akkor is ha az életben nem találkoztak előtte.
2021. máj. 25. 09:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Kimaradt a sztori, a kérdés? Mivel mit tennénk?
2021. máj. 26. 02:37
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy munkahelyen mindenki tegez mindenkit. Azért, mert azt gondolod vénségedre, hogy jól nézel ki, mert a 60-as kujonok ezzel kábítanak, még nem biztos, hogy a 20 éveseknek te vagy az istennő. A másik, hogy komolyan ott tartunk, hogy még egy munkahelyen is egyesek elvárják, hogy magázzák őket a nemük/koruk figyelembevétele végett?

Nevetséges hozzáállás.

2021. máj. 26. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!