Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szereted a munkád?

Szereted a munkád?

Figyelt kérdés

2021. máj. 21. 20:50
1 2
 11/15 Tepfal ***** válasza:
10: hagyjad, itt az emberek nem a kérdésre adott őszinte választ pontozzák, hanem azt, amivel egyetértenek. Tőlem ment a felfelé az 1. válaszodra.
2021. máj. 22. 12:34
 12/15 anonim ***** válasza:

Én sem értem, miért kell lepontozni a válaszokat... mint az óvodások, komolyan.

Csak őszintén megírták az igazságot... Hagyjátok már ezt a hülye pontozgatást.

2021. máj. 22. 20:33
 13/15 anonim válasza:
100%
36 év után ez nem kérdés.....
2021. máj. 24. 08:17
 14/15 savelog válasza:
100%

Szerettem, de ma már nem. (Média - tévés műsorok)

Megutáltam az embereket...

2021. máj. 24. 18:30
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom a munkahelyem,a munkám is, egyszerűen tökéletes minden szempontból!Állandó délutános vagyok,így soha nem kell korán kelnem,így ha úgy alakul,még7közben is tudok menni bulizni!:)Változatos a munkám,egyszerre fizikai és szellemi,senki nem cseszeget,normális a főnököm és a kollégáim is,és ami nekem még elég fontos szempont,h alig fél órára van az otthonomtól.Amúgy én soha nem tudom,melyik válaszomra mennyi pontot kapok,sose néztem utána,mert tök hidegen hagy!Többeknek itt ezt ajánlanám,h ne rugózzatok ezen,kit érdekel?Nem lesztek se többek,se kevesebbek ezektől a pontoktól,amit tök idegenek adnak!/Na most én tuti nullát kapok!:DD/
2021. máj. 31. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!