Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire szereted a munkád?

Mennyire szereted a munkád?

Figyelt kérdés
5 a nagyon, 1 a semennyire.

2020. aug. 8. 21:40
A kérdező szavazást indított:
5
4
3
2
1
30 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Réges régen nagyon nagyon szerettem, most ami folyik nemzetközi szinten, és amilyen új jellemtelen, becstelen emberek kerülnek be-gyomorforgató.

Ezért kapott egy hármast. Régen csillagos 5-ös lett volna,

2020. aug. 8. 21:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Regen 5 volt, 24/72 programmal. Most a 8 oras program miat csak 4.
2020. aug. 8. 23:01
 3/5 anonim ***** válasza:
5,A szakmákat. Az adott munkahely meg változik. 3-4?
2020. aug. 9. 01:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Talán 2...

Az adott körülményekhez képest.

Nem érzem emberileg a megbecsülést - pl külsős vagyok, a terület igazgatója se mutatkozott be.

Katásként vagyok foglalkoztatva, de nem tudnak teljes munkaidőre feladatot adni, így többtízezer forint a különbség a fizetéseim között. Akár száz is lehet.

De igazából bujtatott foglalkozás ez, csak az egyik cégnél a válság miatt nem dolgozhatok 40 órában, a másik vagy ki tudja pótolni, vagy nem.

Fejetlenség van, nincs fontos területekre külön ember, így olyat csinálsz, amihez nem értesz, nem is lesz jó és döcög is a meló.

A teamleader nem tud/akar kommunikálni, ígér valamit és hetekig nem teljesíti, emailek hónapokig állnak rajta - de rákérdezni képes, hogy erre válaszoltunk-e.. -.-

A munka nem is teljesen az, mint amit beharangoztak, amikor felvettek.

Nem is tudok tanulni belőle, fejlődni szakmailag...

Eközben a két cég is olyan, hogy a cv-ben se mutatnak jól...

Most ráadásul a home office-t is elvették. Annyi sincs, mint amennyi a vírus előtt volt. Állítólag döcög a munka...

Persze, mert nekem is olyan feladatom van, amihez

1 nem értek

2 nem erre vettek fel

3 nem nekem való

De amikor teamleaderi segítséget kérek, akkor hetek múlva kapok csak....

Attól, hogy hajnalban kelek és napi majdnem 2 órát utazom, hogy a zajos irodában legyek, az én részemről csak lassabb lesz... A zaj és a fáradtság miatt.

Azon gondolkozom, hogy az első munkahelyem egy halálunalmas, monoton adatmásolgatós, adatrögzítgetős volt, de az első időkben és a közepén még jobb értékelést kapott volna tőlem. A végén már nagyon untam plusz voltak kellemetlen változások.

Ez a munka az volt, aminek ígérte magát. Felsőbb szinten volt káosz, de nekünk csak csinálnunk kellett, amit kiadtak. Totál fehér munka volt, SZÉP kártyával, sőt, az egyik fizetős eü cég szolgáltatásait is igénybe vehettük. Éltünk is vele mindannyian.

2020. aug. 9. 07:30
 5/5 anonim ***** válasza:

4-est adtam, mert a munkámat szeretem (persze olykor besokall az ember, de hol nem?!), a cafeteria sem annyira rossz összeg, viszont az egyéb tényezők miatt levontam 1 pontot.

Nekem a munkámhoz tartozik a megbecsülés, hogy annyit keressek legalább, amennyit dolgozom is stb. Na itt ezek nincsenek, a főnök egy barom picsa, aki azt hiszi, hogy te vagy a cégért, aki most tömegével rúg ki olyanokat, akik 10-15-25 éve ott dolgoztak, akik meg újabbak és nem kell annyit fizetniük (de nem is úgy értenek a munkájukhoz), őket megtartják.

Meg én nem szeretem, hogy valaki kihasznál minden létező dolgot csak azért, mert ő 20 év alatt 2 szinttel került felettem és a főnökei mind külföldön vannak, nincs kiknek nagyon jelenteni, azt se tudják kik dolgoznak és hol.

Ilyen a több szabadság használata, mert a home office lehetőség kibúvó, most is visszarendelt mindenkit (én mondjuk nem mentem) júliustól, ő titokban szeptemberig marad otthon, mellette az ebédidő és munkaidő sincs betartva, folyamatosan elment korábban stb.

Szóval nem attól jó egy főnök, hogy tud parancsokat osztogatni, de tökéletes munkahelyből kevés van, a főnökön és fizetésen kívül viszont nem rossz hely.

2020. aug. 10. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!