Ugyanez mint az első válaszolónál. Szeretem a munkám, a munkahelyet, de a fizetés kevés.
N
Szeretem a munkám, a fizetéssel meg vagyok elégedve. Dolgozni viszont nem nagyon szeretek.
22/f
A fizetésem rendben van, a meló nem nehéz, a közeg is megfelelő.
Csak nagyon monoton😅, ami unalmassá teszi. Ez miatt nem szeretem annyira a melót, de nem is utálom.
Szívesebben csinálnék többet.
20/L
Szeretem a munkahelyemet, mert egyszerű, de változatos a munka, passzol hozzám, és jól is teljesítek benne, rendszeresek a sikerélményeim. Jól kijövök a kollégáimmal és a főnökömmel is. Ez az első olyan munkám, ahol azt érzem, hogy nem csak megtűrnek, hanem tényleg megbecsülnek és fontos tényező vagyok ott, ez pedig a sok üzemi, bullyingolós melóhely után baromi jó érzés :)
Egyedül a munkahely konrét helyszínével nem vagyok teljesen kibékülve. Egy nagyon szép, csöndes és kellemes hangulatú budai környékre járok, és szeretem ugyan a hangulatát, de elég félreeeső helyen van, messze mindentől. Tudom, talán sokan hülyének néznek emiatt, de kicsit jobban szerettem, mikor még a belvárosba járhattam be dolgozni. Sokkal pezsgőbb volt ott a hangulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!