Hiba volt otthagyni az egyetemet, vagy jó döntés volt?
Két évem volt az egyetemen, aztán kibuktam. A családom támogatott volna az újrafelvételiben, de rám bízták a döntést én pedig inkább egy okj képzést választottam. Összeszedtem az indokokat amiért akkor így döntöttem és azt is, amiért néha bánom.
Az indokok:
- Nem akartam kihagyni egy teljes évet az újrafelvételi miatt.
- Féltem hogy újra át kell élnem a kibukás kudarcát.
- Majdnem minden lényeges tantárgyhoz hiányzott az erős gimnáziumi alap. (gyenge középsuliban érettségiztem)
- Féltem, hogy a sok (várható és meglévő) csúszás miatt nagyon sokára lennék pályakezdő.
- Féltem, hogy a kegyelem kettesekkel kiizzadott diplomával nem lennék jó szakember.
Ami miatt bánom:
- Bár mindig találtam munkát eddig, a fizetésemmel sosem voltam elégedett. Nem tudok az alapokon túl megengedni magamnak egy-két dolgot.
- Akit ismerek, hogy újrafelvételizett és csúszásokkal diplomázott, most jó állása és jó fizetése van.
- Egyszerű technikusként kevés mozgásterem van. Nem oszthatom be a munkaidőmet magamnak, nem oldhatok meg semmit egyedül, csak vezetői beleegyezéssel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!