Idén eddig hány napot voltál szabadságon?
Figyelt kérdés
Azt is írjátok le, hogy hány nap szabadságotok van egész évre.2021. máj. 17. 23:31
1/17 anonim válasza:
21 napom van, eddig 3-at vagy 4-et vettem ki. De mondjuk nálunk amúgyis olyan a beosztás, hogy havi 12-16 napot otthon vagyok.
2/17 anonim válasza:
22 nap jár, 2 napot voltam, egyszer ők küldtek mert nem volt meló, 1 nap nekem kellett.
3/17 anonim válasza:
28 napom van, 10 napot voltam eddig.
4/17 anonim válasza:
23 napom van, 5öt voltam még januárban az első héten nem mentem még dolgozni.
De nálunk lehet csusztatni, csütörtökig mindig tulorazok, hogy pénteken ne kelljen dolgozni.
5/17 anonim válasza:
30 napom van az idei évre (de csak mert 5-öt áthoztam tavalyról), eddig nem vettem ki egyet sem.
6/17 anonim válasza:
22 napom van , nem én vettem ki, hanem a főnököm küldött eddig 6 napra.
7/17 anonim válasza:
22 napom van, eddig 2-t vettem ki, jövő héten fogok még 1-et, júniusban 2-t és júliusban is 2-t.
Szeptemberben szeretnék egy hétre nyaralni menni, arra 6 napot vennék ki, eddig ennyi a terv.
8/17 anonim válasza:
Nekem 25 napom van és eddig 5-öt vettem ki.
De ténylegesen többet voltam szabadságon, csak a hétköznapra eső munkaszüneti napok után extra szabadnapokat kapunk (én meg az összesen dolgoztam idén).
9/17 anonim válasza:
22 napom van, eddig 1-et vettem ki.
10/17 anonim válasza:
25 nap szabim van + tavalyról áthoztam 5 napot amit nálunk áprilisig fel kell használni, különben elveszik. 6 napot vettem ki eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!