Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hagytad már ott az új munkahel...

Hagytad már ott az új munkahelyedet az első héten? Mi történt?

Figyelt kérdés

2021. máj. 17. 10:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Tök rosszul döntöttem.
2021. máj. 17. 18:24
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

En diak koromban a mekibe jelentkeztem. Kaptam egy papirt, amin listazva volt, miket fogunk csinalni masnap, mint pl: betanulas a kasszan eloszor vevok nelkul, video, termekek megismerese, stb stb, tehat egy egesz napos program.

Masnap reggel elkertek a papirt, athuztak, hogy minden megvolt, odaallitottak valaki melle a kasszaba, nezhettem 1 oraig, aztan uccu, csinald. Eletemben akkor voltam eloszor kasszaban, kismillio kuponok, aru, stb. Persze a tobbi dolgozo meg a menedzser is siettetett.

Meg aznap felmondtam. Kozoltem, hogy nem errol volt szo, es ne nezzenek mar ekkora palimadarnak.

Nem csodalom, hogy nem hogy havonta, de sokszor hetente masok dolgoznak ott. Nem is ertem, miert jo ez egy cegnek.

2021. máj. 18. 11:37
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én anno egy nagyobb áruházüzletbe jelentkeztem.

Mondták, hogy pakolni kell, árut feltölteni, kasszázni nem, mert arra külön dolgozók vannak, mondtam is, hogy kasszázni nem akarok, meg hát a munkaleírásba sincs benne.

Másnap hív a főnök, hogy jövő héten kezdhetek, és csak a kasszában leszek.

Ekkor megköszöntem a lehetőséget, és közöltem, hogy akkor keressenek mást. A főnök persze értetlenkedett, meg hogy "ez is munka", mondom igen, de nem erre jelentkeztem, és kerek perec megkérdezték, mit NEM akarnék csinálni, ugyanis adtak választási lehetőséget, és én választottam, amire szemmel láthatóan tesznek magasról.

2021. máj. 18. 11:49
 14/16 anonim ***** válasza:
87%

13-as azért mert a betanítás is profitkiesés a cégnek. Írtad hogy egy egész napos program lett volna a betanulás folyamata, vagyis azon az egy napon azaz egy dolgozó főként téged tanít be, ismerteti veled a termékeket, elmagyarázza a kasszázást, stb. így az ő munkája arra a napra kiesne. Így viszont 1 óra alatt letudták az egészet, ráadásul úgy hogy csak annyi volt hogy nézted hogy dolgozik az ott lévő dolgozó. Ezek nem nézik a dolgozók érdekeit, csak a saját hasznukat.

Anno a Tesconál ugyanígy jártam amikor 3 munkakörre vettek fel, és elvileg 1-1 munkakör betanulása is minimum 2-3 hét lett volna. Még külön kis marketing füzetecskét is kaptunk amiben 3 hetet írtak hogy minden munkakörre ennyi betanulási idő van, lesz külön mentorunk. Mese volt az egész. 1 hét alatt kellett megtanulni mindent, sőt 2-3 nappal később már elvárták hogy magától intézze az ember a fuvarokmányok kezelését, az áruátvételt, a szemételszállítást, a napi és heti rendszerességgel megjelenő hírlapok átvételét, az áruk osztályok és alosztályok szerinti komissiózását.

Szinte mindenhol ez van, nem emberként tekintenek a dolgozókra, hanem inkább úgy mint régen a rabszolgákra, beszélő szerszámként kezelik őket.

2021. máj. 18. 11:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

2 hét, vagyis a 2. héten volt, igen, Nem bántam meg azóta sem. :)

Toxikus légkör, 0 betanítás, full stresszes kollégák, no life-al, túlórákkal, 1 óra utazással, kaffogó és pharaszt stílussal, mert így vezették le 2-3-an a feszkót.

2021. máj. 20. 23:27
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Intenzíven kerestem állást, majdnem minden napra jutott egy interjúm. Felvettek egy céghez, el is kezdtem ott dolgozni egy hétfői napon, majd csütörtökön hívtak a másik helyről, ahová jobban szerettem volna bekerülni, hogy ők is felvettek. :)
2021. szept. 7. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!