Olyan tanácstalan vagyok, mert bár nem vagyok expert a munkahelyemen, de a vezetőm azt hiszi tapasztalt vagyok, mivel mindig első kézből szerez tapasztalatokat gemba-n. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 29. 19:15
1/2 A kérdező kommentje:
Hazudjak neki?
2021. ápr. 29. 19:17
2/2 anonim válasza:
Igazából nekem nincs elsőkézből tapasztalatom, de néhányan ilyeneket mondtak...:
‘The world more often rewards signs of merit than merit itself. -LA ROCHEFOUCAULD
‘If you are involved in important affairs, you must always hide failures and exaggerate successes. It is swindling but since your fate more often depends upon the opinion of others rather than on facts, it is a good idea to create the impression that things are going well.’ - GUICCIARDINI
‘You are an honest man, and do not make it your business either to please or displease the favourites. You are merely attached to your master and to your duty. You are finished.’ - LA BRUYÈRE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!