Netes ismerkedés után első találkozó? Tapasztalatok?
Szerintem ez hosszú idő. Ennyi idő alatt kialakult egy kép róla, sokszor idealizált, ami le fog törni.
Jobb esetben láttad skype-on az arcát, de úgy teljesen nem, csak fotókról.
Ez 50-50 %. De hogy is lehet ezt eddig húzni????
Ez bizony 'benne van a pakliban'!
Netes 'ismerkedés' rejt veszélyeket magában.
Bár gyakori, de tegyük fel, mostani esetben 'partnered' nem megrögzött hazudozó, nem akar átverni téged.
Az írott 'beszélgetéskor' nem látod a másik testbeszédét, nem látod reakcióját szövegedre, nagy az írott szöveg félreértési lehetősége.
Ha úgy érzitek, találkozzatok, a lehetőséghez képest mihamarabb, hogy tiszta vizet önthesstek a pohárba.
Ha eddig volt közös témátok, amit írásban beszéltetetk meg, mire a félelem, hogy élőszóban nem lesz?
Vén róka létemre én is kinőttem már a szerelembe esést betűk alapján, ezért odáig fajult a dolog, hogy addig nem kérek képet, amíg nem szeretek bele egy sorába, gondolatába. Ha a belső megérint, érdekel a külső!
Ha fél küldeni fotót, akkor az én belsőm nem érintette meg még, tehát nem indokolatlanul nem küld. Nincs is értelme (nem azonos a tempónk) tovább folytatni, mert mire már én megtaláltam az értéket a másikban, addig Ő még nem?
Szóval ha a belső tetszik, jöhet a kép, és nincs időrabló kellemetlen randi, se éveken át tartó levelezés (szerelembeesés alapozó 1 év?).
27F
Egy esetet leszámítva, mind csalódás volt számomra. Aztán jön a kellemetlen, hogy is mondjam meg, hogy nem lesz több randi..
Minden más élőben. Nem szabad sokáig húzni a netes beszélgetést. 35+N
Egyszer volt ilyenem, az jól sült el. Nem láttam sok képet róla, de azok legalább nem beállítottak voltak- mint rólam :/
Élőben sokkal jobb volt és ugyanúgy beszélgettünk, ahogy azelőtt üzenetben. Sajnos itt megállt a dolog, de maga a találkozás nagyon jó élményként maradt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!