Szívtatok már meg itt (vagy más netes oldalon) megbeszélt találkozót?
Akár úgy,hogy nem ment el az illető,vagy kamu volt a képe és tök más ment,vagy akármi ilyesmi.
Én ma nagyon csúnyán pórul jártam,találkoztam egy sráccal aki magas-jóképű-szuperpasinak írta le magát de képet a legkülönfélébb indokokkal nem küldött.Gyanús volt ezért megkértem két barátnőmet hogy kísérjenek el.A megbeszélt helyen egy olyan tipikus zaklató kinézetű gyerek állt ezért odaküldtem az egyik barátnőmet,hogy kérdezze meg,hogy "Te vagy XY aki ZX-et várja?".Mivel ő volt,udvariasan megmondta neki barátnőm hogy eltörtem a lábam,azért nem tudtam elmenni.Aztán tiltás-törlés mindenhonnan.Szerintem korrektül jártam el az ügyben,ő is sejthette,hogy nem fogok repesni az örömtől amikor lebukik.Ti jártatok már pórul neten megbeszélt találkával?Azok sztorijai és érdekelnek akik mást állítottak magukról és lebuktak.Hogy reagált a másik fél?
Hát hosszú lenne leírni, de röviden igen.
A csaj szállt rám..kamu facéja volt ismerősétől kölcsönözte a képeket..hosszú-hosszú történet bla bla...a végén mint kiderült másokat is szívatott, megbeszélt időbpontokra mindig kitalált valamit előre
Gyanús volt ezért úgy voltam felgöngyölítem az ügyet, de ilyenkor mindig jött a hiszti
5ös vagyok
Végül megtaláltam a "barátnőjét" akitől lopta a képét és elmondtam neki hogy van valaki aki visszaél a képeivel
Hát igen ez a másik kellemes,amikor mindig lemondják,de egy idő után ez is gyanús szóval nincs sok értelme.
Ez már fájt,8-as :D
Nagyon okosan csináltad, komolyan! :)
Én egy időben nagyon sokat ismerkedtem interneten, és sok valós találkozóm volt.. Ami konkrétan felültetés volt, olyan egyszer történt, még a legelején. Sokat beszélgettem egy sráccal, volt kép, minden.. Még ott az oldalon. Megbeszéltük, hogy találkozunk, akkor még vidéken laktam, úgy volt, hogy kocsival meglátogat. Megbeszéltük az időt, helyet.. Mentem, még sütitmis sütöttem neki.. És vártam, és vártam. Nem jött. A telefonszáma halott volt, interneten nem értem el. 3 és fél órát vártam. Jellemző rám, hogy még aggódtam is érte, hogy sokat kell vezetni, hátha baj történt.
Mire hazaértem, törölte magát az oldalról, email címre hiába írtam. Rosszul esett. Hónapokkal később láttam megint az oldalon, de más névvel, korral, lakhellyel.. A kép stimmelt.
Utána már óvatosabb voltam, nem is történt többet ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!