Mennyire gyakori és baj szerintetek ha valaki az első munkahelyéről megy nyugdíjba?
Figyelt kérdés
Jelenleg 10 éve dolgozom egy nyugis helyen és nagyon azt szeretném hogy erről a munkahelyről menjek majd nyugdíjba...2021. márc. 9. 18:53
2/4 anonim válasza:
Nekem eddig 10 munkahelyem legalább volt, nem mondom hogy ez a jó megoldás.
De én bele őrülnék ha ennyit kéne egy helyen lennem.
3/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj, de a fiatalabb generációban már nem gyakori. Még apám az első munkahelyéről ment nyugdíjba, én már biztos, hogy nem.
4/4 anonim válasza:
Van egy kollégám, aki most 45 és 24 éve van a cégnél. Elképesztő, hogy ennyi idő alatt ugyanabban a pozícióban maradt, vagyis kobkrétan nem vitte semmire.
Max akkor jó, ha valaki egyre feljebb lép a ranglétrán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!