Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mentálisan egy takarító, ha...

Mentálisan egy takarító, ha erős, akkor jó munkaerőnek számít?

Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 19:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Inkább fizikailag kéne erősnek lenni.
2021. máj. 16. 19:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent az hogy "mentálisan erős"? Mondjuk könnyebben feldolgoz valami tragédiát? Nem tudom ennek mennyi köze van a takarító foglalkozáshoz.
2021. máj. 16. 19:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a munkája minősége és alapossága határozza meg.
2021. máj. 16. 19:20
 4/13 anonim ***** válasza:
13%
Egy takarító semennyire sem számít jó munkaerőnek, mi már nem is alkalmazunk ilyeneket. A robot elvégzi a padló takarítását, a szemetet meg mindig valaki kidobja, ha megtelik. Irodaasztalokat mindenki saját maga takarítja. Mondjuk a WC-ről semmit sem tudok, de az tiszta, takarítót meg nem láttam még.
2021. máj. 16. 19:36
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem mentálisan komoly teher lehet elviselni hogy valaki "csak egy takarító". Hogy mondjuk ott van egy nagy gyárban vagy irodában és kb mindenki levegőnek nézi, senki nem szól hozzá a többi takarítón kívül (ha van). Ebédnél nem hülyülhet a kollégákkal, nincsenek meetingjei, senki nem kérdezi meg milyen volt a hétvégéje, hova megy nyaralni, stb. Vagy mondjuk lát a munkahelyén egy gyönyörű nőt és tudja hogy esélye nincs nála, mert ahhoz beszélgetnie kéne vele, de ha csak megszólítaná, a nő valószínűleg panaszt tenne a vezetésnél hogy zaklatja a taki bácsi és másnap kirúgják mint a sz.rt. Arról meg ne is beszéljünk hogy a magánéletében is mekkora hátrányban van egy takarító (például egy takarító nem álmodozhat arról hogy évente új autót vesz, házról a Rózsadombon, vagy nyaralni valami egzotikus helyen. Még arról sem hogy néha beül egy étterembe vagy elmegy színházba). Szóval, szerintem brutális együtt élni ezzel a teherrel fejben, hogy jól tudja végezni a munkáját, erősnek kell lennie fejben
2021. máj. 16. 22:00
 6/13 anonim ***** válasza:
48%

5

Miért nem megy egy gyárba?

2021. máj. 16. 22:02
 7/13 anonim ***** válasza:
51%
6 Hát látod ez jó kérdés. Fel nem fogom hogy ragadhat le valaki takarítónak, mikor egy 1 éves képzéssel is sokkal jobb állások közül válogathatna. Mehetne targoncázni, vagy kamionosnak, taxisnak. Sokkal jobban is keresne. Vagy elmehetne valami egyszerű betanított munkára is, még az is jobb. Ennél minden jobb lehet szerintem
2021. máj. 16. 22:08
 8/13 anonim ***** válasza:

7

Betanított gyári munkások legalább 200 ezret megkeresnek jobb helyeken.

2021. máj. 16. 22:11
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

5!

Miért ne kérdezgetné senki?

A takarítók is beszélgetnek egymással, bármennyire is meglepő.

Az irodában ahol dolgozok csomószor látom az asztalukat ebédnél, nevetgélnek, beszélgetnek mint bárki más.

Csak hogy egy példát mondjak, én sem szoktam az iroda másik felében dolgozótól kérdezni milyen volt a hétvégéje, hiszen nem ismerjük egymást.

Ez az ismerkedős sztori meg egy hülyeség. Ha megnyerő a személységed, jó a kisugárzásod akkor nyert ügyed van, anélkül meg akár vezető is lehetsz, le leszel szarva a nőknél.

A fizetési résszel egyetértek.

2021. máj. 16. 22:12
 10/13 anonim ***** válasza:
51%
8 nálunk azt hiszem 230 körül keresnek az operátorok. Nem sok ez sem, de ahhoz képest több mint amit a takarítók keresnek, meg hát oparátorként legalább ott az érzés hogy tartozol valahova. Plusz sokkal jobbak lehetnek a munkakörülmények, és operátorként van előre lépési lehetőség
2021. máj. 16. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!