Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mik a legantiszociáliabb...

Mik a legantiszociáliabb szakmák vagy foglalkozások?

Figyelt kérdés

2021. máj. 6. 22:07
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
91%

Aszociális a helyes kifejezés, de a köznyelv gyakran mondja tévesen antiszociálisnak. Bár a kérdező is így írta, a kontextusból nyilvánvaló, mire gondolt.

Kérdező: Fordítónak érdemes tanulni, ők személyes kapcsolatok nélkül is teljes mértékben el tudják látni a feladatukat.

2021. máj. 7. 00:02
 22/39 A kérdező kommentje:
Szándékaim nem ártóak. Bár lenne rá okom, hogy azok legyenek, de mégsem azok. Nem fogok azoknak a szintjére süllyedni, akik kiközösítettek/kiközösítenek engem. Inkább elzárkózom, eltűnök mindenki elől és úgy szeretnék megélni. Ez a szándékom.
2021. máj. 7. 05:41
 23/39 A kérdező kommentje:

Ha ártó szándékaim lennének, akkor nem is tettem volna fel a kérdést, hanem mentem volna, politikusnak, terroristának vagy egyéb gonosztevőnek.

Szeretnék véget vetni a minden napi gyomoridegemnek, ami most is kínoz. Minden reggel összezsugorodik a gyomron, mert annyira ideges vagyok. Nem szoktam reggelizni, mert egy falatot se tudok lenyomni a torkomon. Egészen délig vagy délután 2-ig nem tudok enni.

Esténként pedig lehangoltan hajtom le a fejem az alváshoz. Sokszor majdnem sírva fakadok, annyira rosszul érzem magam lelkileg.

Ennek szeretnék véget vetni.

2021. máj. 7. 05:58
 24/39 anonim ***** válasza:
57%
Neked egy szakemberre van szukseged,aki atsegit ezeken a problemakon,nem pedig arra,hogy sebzett allatkent elvonulsz egy sotet sarokba.
2021. máj. 7. 07:28
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Vadőr, Erdész nappal a turistákkal veszekszik, éjjel meg a fatolvajokkal. Általában együtt vannak, a vadászokkal is sokszor találkoznak, ez nem antiszociális munka.
2021. máj. 7. 08:41
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Éjjeliőr.
2021. máj. 7. 09:27
 27/39 A kérdező kommentje:

24-es!

Az általánosban és középiskolában engem bántottak. Az eddigi munkahelyeimen folyton csicskáztatva voltam. A mostaninál is. És még engem kell a küldeni szakemberhez? Nem inkább azokat az osztálytársaimat és munkatársaimat kéne? Én nem bántottam senkit.

Jobb sebzett állatként elvonulni egy sötét sorakba, mint egy újabb és újabb pofonért visszamenni és odatenni a pofámat. A sebzett állat többé nem megy oda, ahol megsebezték, mert van annyi esze és az érzéseire hallgat. Az ember meg folyton visszamegy a munkahelyhez. Melyik a lenézendőbb?

2021. máj. 7. 12:11
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Gátőr
2021. máj. 8. 20:02
 29/39 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem 9-es szándékosan félreértelmezte a kérdést, ezután a 10 - és válaszoló ezt a választ értelmezte félre véletlenül. Mert 9-es nem írta higy a kérdező pszichopata lenne, csak direkt nem a kérdésre válaszolt.

Kérdező nem fog tetszeni a válaszom. Fejezd be az önsajnálatot, mert nem lehet a sötétben bujkálva élnni. Számolj le a munkahelyedről. Ha még valaki ba.tat akkor azt azért csinálják mert látják higy ezt veled meg lehet csinálni. Szedd össze magad. Menj el szakemberhez is ha van rá pénzed. Tapasztalatból írok. Nekem is szoc fóbiám van. Ha akarsz változtathatsz. Ha nem akarsz akkor meg ne írj ki naponta kérdéseket erről.

2021. máj. 10. 20:48
 30/39 anonim ***** válasza:
52%

Szakfordító vagyok, hosszú évek óta nem beszéltem egy ügyfelemmel sem (tehát abszolút senkivel munkából kifolyólag) még telefonon sem. Személyesen úgy tízszer kellett találkoznom emberekkel 15 éve, még a pályám kezdetén, de mostanra ez már fel se merül, teljesen ki tudom küszöbölni a dolgot.

Ezzel együtt én nem fordítónak, hanem pszichológushoz mennék a helyedben. Akkor is, ha téged bántottak. Hidd el, mindenkit rendszeresen bántanak, csak vannak emberek (a többség), aki ezt a helyén tudja kezelni, és van, aki nem. Ezeknek az utóbbiaknak pedig szakemberek tudhatnak segíteni.

2021. máj. 11. 00:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!