Mi a véleményetek a közösködésről a munkahelyen?
Figyelt kérdés
Szerintem ez nem elfogadható kollektívában,főleg nem kis kollektívában.Gondolok arra ha egy-két tag közösen rendel kaját és másokat meg se kérdez ők esetleg rendelnének-e valamit.Ez alapvető kultúra lenne.De ha dolgozni kell akkor jó vagy,kérdeznek.Meg épp az ilyeneknek a munkája se ér semmit.A jóból viszont kihagynak.És a visszatetszőbb,hogy van amikor a főnök benne van az ilyen buliban.Egy korrekt,jó főnök ilyet nem lenne szabad, hogy csináljon. Ezzel lealázza, lekicsinyíti a másik munkását.Vagy mindenkinek vagy senkinek.2021. ápr. 25. 10:09
21/25 A kérdező kommentje:
20-as itt nincs konkrét ebédszünet, mindenki ücsörög amennyit akar,nyomkodja a telefonját,a munka meg áll marad arra aki csinálja,kompenzál az aki hajlandó odatenni magát...A stílusom? Hát nem olyan,hogy ne dolgozzak, ne értsek ahhoz amit csinálok,ha ez itt a nagy gond akkor hamarosan a cég olyan munkásokkal marad akik nem sokat adnak a céghez.Egy ostoba főnöknek ha ez valami miatt jó és még a nem dolgozás van favorizálva,jutalmazva....
2021. ápr. 25. 14:10
22/25 anonim válasza:
Ha ennyire utálod azt a helyet, miért nem keresel másikat?
23/25 anonim válasza:
Na be is bizonyítottad. Nem a munkád stílusáról írtam, hanem az emberi oldaladról...
24/25 A kérdező kommentje:
A helyet nem utálom csak a hozzáállást a munkához...
2021. ápr. 25. 14:42
25/25 A kérdező kommentje:
Nincs gond az emberi oldalammal,mint mondtam jó fej voltam kezdetekben..akkor is ez ment mostmár kimondom ami nem tetszik.Nehogy már más egész nap lebeceljen,üljön, beszélgessen amikor van mit csinálni.
2021. ápr. 25. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!