Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a véleményetek a közösködés...

Mi a véleményetek a közösködésről a munkahelyen?

Figyelt kérdés
Szerintem ez nem elfogadható kollektívában,főleg nem kis kollektívában.Gondolok arra ha egy-két tag közösen rendel kaját és másokat meg se kérdez ők esetleg rendelnének-e valamit.Ez alapvető kultúra lenne.De ha dolgozni kell akkor jó vagy,kérdeznek.Meg épp az ilyeneknek a munkája se ér semmit.A jóból viszont kihagynak.És a visszatetszőbb,hogy van amikor a főnök benne van az ilyen buliban.Egy korrekt,jó főnök ilyet nem lenne szabad, hogy csináljon. Ezzel lealázza, lekicsinyíti a másik munkását.Vagy mindenkinek vagy senkinek.
2021. ápr. 25. 10:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
94%

Azt fogd fel, hogy a főnök nem a "legrosszabbul dolgozó munkásnak" rendel kaját, hanem magánemberként a neki szimpatikus embernek, ... vagy aki előre szólt neki, hogyha rendel, akkor ő is kér.

Azt is észre kellene venned, hogy téged mindig mindenki mindenből kihagy, nyilván mert közutálatnak örvendesz, ennek az okát meg magadban kellene keresned!

2021. ápr. 25. 10:43
 12/25 anonim ***** válasza:
70%

Na ember.

Akkor mit szólsz az én helyemhez???

Elmondom mi van.

"Hosszúzunk" vagyis estig benn vagyunk.

És a főnök CÉGES PÉNZBŐL még csak nem is a sajátjából kaját rendel a körülötte lebzselő pincsikutya sleppnek, azzal a jelszóval hogy jajjj szegények hát estig benn vannak hát éhen halnak....

de mi, az a 2-3 ember aki nem része a sleppnek, de ugyanúgy ott van estig velük mi semmit se kapunk. MInket meg se kérdeznek. Mi éhen halhatunk.

Más lenne a helyzet ha saját zsebből rendelne. Na de céges pénzből rendelget.

Most miből állna még 3 adag kaját rendelni??? Ha úgyse ő fizeti...

de nem . Csak a csókos slepp kap kaját a többi meg.. azt csinál amit akar.

NA?

2021. ápr. 25. 10:48
 13/25 A kérdező kommentje:
11-es egyezek lehet magánemberként rendel,de azt nem a munkahelyen kellene lebonyolítani,ahol vannak más munkások is,az máshogy jön ki...és hogy ez milyen magánemberként hát azt jobb nem részletezni ha ilyennek rendel...és ha neki rendel azzal a nem dolgozását is tolerálja és úgy jön ki másoknak itt a nem dolgozás van jutalmazva...ilyet csak részrehajló ember csinál
2021. ápr. 25. 10:49
 14/25 anonim ***** válasza:
38%

Ez a szarf****ú főnök ( az enyém) is könnyen csekonicskodik, a céges pénzből. na abból én is tudnék rendelgetni.

Undorító amit művel.

Fulladjanak bele a "lopott" kajájukba. Céges pénzből sikkasztanak.

2021. ápr. 25. 10:52
 15/25 A kérdező kommentje:

12-es itt van,hogy a cégesből, van hogy sajátból...de mindenképp megkellene kérdezni mást is,úgyis megkérdezném mivel tartozok..nem mondom nem volt rá példa, hogy nem kaptunk ritkán de amit ők csinálnak az túlzás,és elég gyakori.Es ha a drága kolléga túlórázik..a folyamat felét se tudja,lusta,nem törődöm, nrm dolgozó, rögtön megy a rendelés...amikor én maradtam ott a főnök a boltból hozott üdítőből se mondta igyál meg egy pohárral...

Egyezem veled nem szép ami nálatok történik,pont az amit írtam is vagy mindenkinek vagy senkinek...

2021. ápr. 25. 11:00
 16/25 A kérdező kommentje:

11-es még annyi hozzáfűzni való akkor az olyan főnök csak a saját haverjait kellene,hogy felvegye és mint a háziállatokat etesse is őket...Megnézném a munka hogy menne akkor.Hogy ki-kivel haverkodik szabadidőben mindenkinek szíve joga eldönteni,de a munkahelyre ezt nem tanácsos bevinni...

Az meg hogy nem örvendek köztiszteletnek lehet...pont az ilyen dolgok miatt kezdtem el felhívni a figyelmet a hibákra, felszínesen elvégzett munkára, jó ideig semmit se szóltam,senkinek se ártottam,ha ők így, akkor én is,besokalltam...

2021. ápr. 25. 11:11
 17/25 anonim ***** válasza:
Mindenben jobb az egyedüllét.
2021. ápr. 25. 11:27
 18/25 A kérdező kommentje:
Tényleg legjobb az individuális munka ott nincs ilyesmi
2021. ápr. 25. 11:30
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
De hogy lehet valaki ilyen kicsinyes, hogy azt nézi, mást vett üdítőt, és neki nem ad?
2021. ápr. 25. 13:03
 20/25 anonim ***** válasza:
78%

Multinál dolgozom, csak azt nem hívjuk, nem kérdezzük aki szar fej és bebizonyította, hogy mégha a munkája ok is, emberileg nem vagyunk rá kíváncsiak. Ha fennakadsz egy üccsin, akkor te is ilyen vagy, ez tisztán világít. Az ebédidő, meg szünet, szünet a munkából, amit azzal és úgy tölt el az ember, akivel és ahogy szeretne. 🤷‍♀️

Változtass a stílusodon és lehet megkedvelnek, mert az is tisztán világít, hogy most nem kedvelnek. 🤷‍♀️

2021. ápr. 25. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!