Mi a véleményetek a közösködésről a munkahelyen?
Azt fogd fel, hogy a főnök nem a "legrosszabbul dolgozó munkásnak" rendel kaját, hanem magánemberként a neki szimpatikus embernek, ... vagy aki előre szólt neki, hogyha rendel, akkor ő is kér.
Azt is észre kellene venned, hogy téged mindig mindenki mindenből kihagy, nyilván mert közutálatnak örvendesz, ennek az okát meg magadban kellene keresned!
Na ember.
Akkor mit szólsz az én helyemhez???
Elmondom mi van.
"Hosszúzunk" vagyis estig benn vagyunk.
És a főnök CÉGES PÉNZBŐL még csak nem is a sajátjából kaját rendel a körülötte lebzselő pincsikutya sleppnek, azzal a jelszóval hogy jajjj szegények hát estig benn vannak hát éhen halnak....
de mi, az a 2-3 ember aki nem része a sleppnek, de ugyanúgy ott van estig velük mi semmit se kapunk. MInket meg se kérdeznek. Mi éhen halhatunk.
Más lenne a helyzet ha saját zsebből rendelne. Na de céges pénzből rendelget.
Most miből állna még 3 adag kaját rendelni??? Ha úgyse ő fizeti...
de nem . Csak a csókos slepp kap kaját a többi meg.. azt csinál amit akar.
NA?
Ez a szarf****ú főnök ( az enyém) is könnyen csekonicskodik, a céges pénzből. na abból én is tudnék rendelgetni.
Undorító amit művel.
Fulladjanak bele a "lopott" kajájukba. Céges pénzből sikkasztanak.
12-es itt van,hogy a cégesből, van hogy sajátból...de mindenképp megkellene kérdezni mást is,úgyis megkérdezném mivel tartozok..nem mondom nem volt rá példa, hogy nem kaptunk ritkán de amit ők csinálnak az túlzás,és elég gyakori.Es ha a drága kolléga túlórázik..a folyamat felét se tudja,lusta,nem törődöm, nrm dolgozó, rögtön megy a rendelés...amikor én maradtam ott a főnök a boltból hozott üdítőből se mondta igyál meg egy pohárral...
Egyezem veled nem szép ami nálatok történik,pont az amit írtam is vagy mindenkinek vagy senkinek...
11-es még annyi hozzáfűzni való akkor az olyan főnök csak a saját haverjait kellene,hogy felvegye és mint a háziállatokat etesse is őket...Megnézném a munka hogy menne akkor.Hogy ki-kivel haverkodik szabadidőben mindenkinek szíve joga eldönteni,de a munkahelyre ezt nem tanácsos bevinni...
Az meg hogy nem örvendek köztiszteletnek lehet...pont az ilyen dolgok miatt kezdtem el felhívni a figyelmet a hibákra, felszínesen elvégzett munkára, jó ideig semmit se szóltam,senkinek se ártottam,ha ők így, akkor én is,besokalltam...
Multinál dolgozom, csak azt nem hívjuk, nem kérdezzük aki szar fej és bebizonyította, hogy mégha a munkája ok is, emberileg nem vagyunk rá kíváncsiak. Ha fennakadsz egy üccsin, akkor te is ilyen vagy, ez tisztán világít. Az ebédidő, meg szünet, szünet a munkából, amit azzal és úgy tölt el az ember, akivel és ahogy szeretne. 🤷♀️
Változtass a stílusodon és lehet megkedvelnek, mert az is tisztán világít, hogy most nem kedvelnek. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!