Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mernétek szólni egy munkahelye...

Mernétek szólni egy munkahelyen ha több hónapja kevesebb bér jön mint kéne? Vagy úgyis csak kirúgnak ha szóltok?

Figyelt kérdés

Kollegám szólt, már nincs itt. csak ezért kérdezem.

Mert senki se olyan naiv hogy azt higgye a téves bér az egy jóhiszemű tévedés-elszámolás.

Az tudatos lehúzás csalás. És ha emiatt szólok ki fogja a rövidebbet húzni?

2021. ápr. 23. 10:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Balázskaaaa, de hiányoztál már. Hol voltál eddig?

Ha neked megéri ennyiért dolgozni, akkor ne szólj. Én már szóltam volna, majd ha kirúgnak, akkor irány a munkaügyi bíróság. De ez én vagyok, rengeteg egyéb szakmai lehetőséggel, így én nem hagynám magam.

Tudom, neked nincs más lehetőséged, úgyhogy tűrj.

2021. ápr. 23. 10:43
 12/18 anonim ***** válasza:
53%

Gratulálok! A magyar díjnyertes birka érmet megkaptad.

Végül is tökmindegy, hogy pár ezer vagy tízezer forinttal kevesebbet kap, ha pár forintot azért hagynak neki is a fizuból, nem? Beeee.

2021. ápr. 23. 10:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Szépen elmész a bérszámfejtőhöz és kulturáltan megkéred, hogy magyarázza el, hogy neki hogy jött ki ez a szám. Aztán, ha nem stimmel lehet panaszt tenni.
2021. ápr. 23. 10:51
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, resszkess csak a szar rabszolgamelódért, ahol úgy lop meg a munkáltatód, ahogy akar, mert életképtelen vagy megvédeni az érdekeid. Legközelebb majd még kevesebbet kapsz, de ha továbbra sem szólsz, örökre ott maradhatsz dolgozni ingyen, ugy milyen megnyugtató? Nyugi, munkád lesz, csak fizetésed nem. A hülyének is megéri.

Amugy honnan tudod, hogy a kollégádat azért menesztették, mert a fizetésről érdeklődött? Ezer más oka is lehetett.

Én az első ilyen esetnél számonkérném a főnökséget, hogy miért kevesebb. Nem vagyok hülye, hogy ingyen dolgozzak, vagy hagyjam meglopni magam. Ilyen munkahelyért sosem kár! Egy percig nem aggódnék, hogy felmond, sőt, ha továbbra sem rendezi a bérem, onnantól magamtól is azonnal lelépek.

2021. ápr. 23. 10:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Persze, hogy szólnék, azonnal amint észreveszem. Ha nem direkt csinálják, akkor azonnal korrigálják, ha meg direkt csinálják akkor nem akarok ilyen szarrágó cégnek dolgozni :)
2021. ápr. 23. 10:56
 16/18 anonim ***** válasza:
Balázska! A múltkori kérdésemre nem kaptam még választ! Szóval anyukád és apukád testvérek voltak? ;)
2021. ápr. 23. 11:09
 17/18 anonim ***** válasza:

Időnként elszámolják, ilyenkor szépen meg szoktam kérni a bérszámfejtőt, hogy számoljon utána és pár napon belül megkapom a többit is.

Időnként az is előfordul, hogy én számolom rosszul ilyenkor átnézzük együtt a kimutatást.

2021. ápr. 23. 17:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Sikerült elintézned? Mi lett végül?
2021. máj. 17. 19:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!