Melyiket adjam oda ajándékba a kollégámnak?
Volt egy limitált kiadású tárgy, amit elloptak tőle. Felkerestem a neten, kettőt is vettem, mert az első egy picit törött volt, ami a funkcióját nem befolyásolja, de tökéleteset szerettem volna adni, így kerestem egy másikat. A képen nem látszott, de ennek meg a fehér műanyag részén van egy sárga folt, amit nem tudok lesikálni.
A munkatársam nagyon a tökéletesre törekszik és állatira zavarják a rendezetlen dolgok, ezért kicsit szomorú vagyok, hogy nem sikerült tökéleteset találni, de már nem találok másikat, meg azért már nem költenék többet.
Szerintetek a töröttet adjam oda vagy az elsárgultat?
Először is, ez egy nagyon kedves kezdeményezés felőled :) Respect.
Másrészt ezen én is nagyon gondolkodnék. :D
Mennyire törött? Hajszálrepedés, vagy egy elem pattant le róla?
A sárga foltos talán olyan hatást kelt, mintha koszos lenne.
Nem is tudom.
Hidd el, hiába tökéletességre törekvő az ember, nagyon értékelni fogja a kicsit hibásat is, mert nagyon aranyos személy vagy, hogy gondoltál rá. :)) és ez a lényeg.
Kicsit belegondoltam egy ilyen helyzetbe, mert nekem is van egy ismerősöm, akinek volt, hogy kétféle dolgot is vettem anno, mert nem tudtam biztosan, hogy melyiknek örülne :D
Odaadtam az egyiket neki, baromira tetszett neki, imádta, de végül nem bírtam magamban tartani és megmutattam neki a másikat is, hogy döntsön ő, melyiket szeretné, mert én nem tudtam választani. Erre olyan barackot adott a fejemre, hogy miért veszek neki ennyi mindent, hát meg sem érdemli, inkább költsem magamra a pénzem, ne rá. :D Szóval nagyon édi pillanatban volt, jót nevettünk, aztán mondtam, hogy a másikat megkapja akkor névnapjára (2 hónappal később volt). :)
Köszi az együttérzést kettes :)
Egy darab pattant le róla amúgy.
Köszi a tippet 3-as, pont megyek is dm-be holnap, ezt még megpróbálom. :)
4-es én is gondoltam erre, ha nem sikerül lepucolni, akkor lehet, hogy ez lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!