Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy bírjam a vendéglátást...

Hogy bírjam a vendéglátást introvertáltként?

Figyelt kérdés

Kaptam egy állás lehetőséget. viszont elég introvertált vagyok és hiába szeretem magát a vendéglátást gyomorgyörcsbe mentem el minden nap (1 éve dolgozok de inkább továbbtanulnék) hiába végzem el jól a munkám nekem nagyon nehéz ott kinyílni és emiatt a kollégák is kicsit úgymond különcnek tartanak, nem néznek ki csak más vagyok nem bírom a pörgést mert stresszes helyzetbe kerülök tőle.

nem tudom elválaljam e mert jól hangzik, jó a fizetés viszont nem gondolom hogy a személyiségemhez adódóan bírnám csinálni.

2021. ápr. 13. 10:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%
8-assal értek egyet. Magam is az introveltált személynek táborát gyarapítom, hamarabb jön oda hozzám valaki valamivel, minthogy én megnjek oda valakihez valamiért. De itt a példa. Kereskedelemben dolgozni eleve nem egy csendes dolog, és úgy 6 éve mikor megszűnt a cégnél a munkaköröm, felajánlottak egy amolyan ügyfélszolgálatos pozíciót. Telefon, e-mail, személyes kontakt, tanácsadás. Gondoltam megpróbálom, hülye nem vagyok és a pénz is több. Hazudnék ha azt mondanám hogy elsőre minden klappolt, pár hónapig szenvedtem belül, de tudtam hogy az alkalmazkodó képességemben bízhatok, és ha más tudja jól csinálni, akkor nekem sem lehetetlen. Ekkor adtam magamnak egy év határidőt, mondván meglátjuk hova jutok. Ha nem megy, csak magamnak ártok. Most ott tartok hogy ez eddigi életem legjobb munkája, pedig már közelebb vagyok az 50hez mint a 40hez, de a munkakörülmények, kollégák, főnök stb. passzol, és én is élvezem amit csinálok. Beleszoktam, a környezetem is elismeri amit csinálok, akár az ügyfelek, és most már én irányítok 😉 Épp ezért érdemes egy kis időt adni magadnak, de tudni kell felállni is ha arról van szó. Hajrá!
2021. ápr. 13. 13:00
 12/13 anonim ***** válasza:
91%

Sztm akkor add át a helyed egy olyan vendéglátosnak,akinek a mindene lenne egy ilyen állás!

Sok közülük összetenné érte a kezét.

Te fogadd el a másikat,és mellette tanulj tovább,ha meg tudod oldani a kettőt.

Nyűggel ne csináld!

2021. ápr. 13. 13:11
 13/13 anonim ***** válasza:
4# de magyar vagyok, de nem az a fajta aki mindenkit kioktat :D taplókám
2021. ápr. 13. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!