Introvertáltként nehezen mennek az állásinterjúk + még szorongok is. Valami tipp hogyan küzdjem le?
Introvertáltságnak semmi köze nincs hozzá.
Az csak személyes preferencia, hogy valaki hogyan tud feltöltődni. Semmi köze nincs egyébb tulajdoságokhoz.
Azaz egy introvertált nem visszahúzódót, simán lehet társaság központja és lehet embertelenűl nagy önbizalma.
Csak annyi, hogy megbecsüli az egyedüllétet és neki a tökéletes szombat este nem társaságban van, hanem egyedül otthon vagy éppen csak a párjával.
Ez az introvertáltság. Semmilyen szinten nem befolyásolja hogy mennyire vagy magabiztos szociális helyzetekben. Ez csak egy preferencia.
Itt inkább az van, hogy szorongasz. Persze lehet introvertált is vagy, de annak semmi köze ahoz, hogy hogyan teljesítesz állásinterjún...
Szerintem introvertáltként ennek nem kellene befolyásolnia. Egy összetett személyiségteszt alapján én 86%-ban introvertált vagyok, mégis az interjúkon teljesen magabiztosan viselkedtem. Egyik helyen még meg is kérdezték, hogy mindig ilyen nyugodt vagyok-e mert az a tapasztalatuk, hogy valamennyire mindenki izgul.
Sajnos nekem a személyiségem a munkahelyi kapcsolataimat befolyásolják negatívan. Nem vágyom a társaságukra, bemegyek, hogy elvégezzem a munkát, majd jövök haza. Ellenben a többiek akár 2-3 órával több időt is képesek bent eltölteni csak hogy a munka mellett tudjanak trécselni, viháncolni, órákat ebédelni. Engem kinéznek amiért ezeken nem veszek részt, illetve amiért nem jár folyton a szám és szerintük emiatt bunkó vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!