Diákmunkához tippek, tanácsok?
19 éves vagyok, dolgoztam már így nyáron rövidebb/átmenetei/alkalmi munkákat. De most szeretnék valami hosszabb távút amit akár most még suli mellett is lehetne.
Tudtok ajánlani valami jó szövetkezetet esetleg valami jó munkát/munka félét? Amiről van tapasztalatok, esetleg ismerősötök hallott valamit vagy ajánlja mert jó fejek az emberek meg ilyesmi.
Budapesti vagyok, azon belül 3. kerület. Nézelődtem de igaziból, hogy őszinte legyen... Nem tudom... Eddig nagyon kritikus voltam és válogattam és valószínűleg ezért nincs még munkám.
Ami nekem fontos lenne, hogy hétvégén is lehessen menni és esetleg este is. Mert ugye az plusz pénz és este (vagy suli után) jobb lenne. Mivel sokszor nem tudok reggel 8:00-ra menni pl. Meg jobban is szeretem ezeket a délutáni esti dolgokat. Maga a munka meg nem tudom, valami olyat akarok ahol jól el lehet lenni, nem szenvedésként élem meg, értelmesek az emberek akik ott vannak ilyesmi. Nem tudom, nincsenek nagyon kapcsolataim. Szóval kicsit világosítsatok fel meg adjatok valami tippet mit csináljak :D Köszönöm!
Igen, ilyenekre gondoltam. Csak nekem nem sok ismerősöm dolgozik. Aki igen az meg családi vállalkozásban. Szóval ilyen szövetkezeten keresztül igen páran valami gyorsétteremben de ezen kívül sokat nem tudok. Ők nem annyira "áradoznak" róla, de jól fizet és meg is érkezik.
De jobb helyeken ez az éjszakázás/túlóra működik és ezért is akarok olyan helyre menni ami normális és ahol leginkább diákok vannak. De a hirdető szövegek jók, hogy "fiatal és barátságos munka közösség" de ezek sablon szövegek. Csak ha ott vagy benne akkor tudod megmondani. Ezt meg így kívülről nem lehet. Ezért érdeklődök ki mit tud... Ez a Pennys dolog is új nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!