Introvertáltként milyen munkát ajánlatok hosszabb távra?
Aamíg leérettségizem szeretnék valami normális munkahelyet.
Nem vagyok túl tapasztalt, 1-2 kisebb helyen dolgoztam csak, viszont amik vannak neten, egyiket sem ismerem, hogy pontosan milyen lehet stb.
McDonald's vagy hasonló, milyen ?
Ha valaki van vagy volt hasonló helyzetben annak megköszönöm, ha hozzám dob valami infót. :)
Az utolsó válaszolóval értek egyet.
Én is introvertált vagyok, ezért alapból nem sokat beszélek. Ha még a munkám sem követelné meg a kommunikációt, akkor behülyülnék.
Manapság már szeretik ráhzúni az emberek mindenre indokként, hogy ők introvertáltak, de azért ennyire nem fekete-fehér minden.
Mindazonáltal nekünk is megvannak az erősségeink és csak azért mert nem vagyunk bőbeszédűek, még nem azt jelenti, hogy csak gyorsétterembe valók vagyunk. Mellesleg a vendéglátás pont az a terület, ahol számít a vendégek felé a kedvesség, mosolygás, meg gyorsnak, pörgősnek kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!