Milyen munkákat ajánlatok, amihez nem igen kell semmi Budapesten?
Figyelt kérdés
Főállásban. Rendelkezem erettségivel, angol német nyelvtudás, angolt helyesen, jól beszélem, németet csak folyamatosan de helytelenül, (külföldön munkában tanultam meg, de gondolkodás nélkül beszélem). Van A1, B illetve targoncâs jogosítványom. Röviden ennyi, ha valami eszembe jut még ami segíthet azt pótolni fogom. Kérlek komoly válaszokat adjatok, amellyel meg élni is lehet!2018. aug. 15. 16:43
1/10 A kérdező kommentje:
22F
2018. aug. 15. 16:44
3/10 anonim válasza:
Gyár, nyelvtudással feljebb kerülsz egy idő után mint sima operátor
4/10 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, van protekciód? Nem érem el a ponthatárt lehet...
Köszönöm a másik választ, csak 1 évre gondoltam vagy 2, halasztok pár évet, de meg nézem, lehet van valami jó 👍 🙂
2018. aug. 15. 18:52
5/10 anonim válasza:
Takarító, postás, jegyellenőr, egyéb biorobot.
6/10 anonim válasza:
Targoncas jogsival tudnal mint kezdeni, egyre tobb helyen keresik oket, es a fentebb irt szakmaknal jobban meg is fizetik.
7/10 A kérdező kommentje:
Értem köszi, nézegettem profession.hu-n recepciós, raktáros, ileetve targoncast néztem, de összekavar mekkora különbségek vannak, egyik 140et ad nettoban masik 245 aztán így döntsd el miert ennyi egy annyi
2018. aug. 16. 14:47
9/10 A kérdező kommentje:
?
2018. aug. 16. 16:15
10/10 anonim válasza:
Kutas, mondjuk shellen. Nálunk a fiúk megkapják a fizut, plusz mellé a kb napi 10-13k jatt. Hétfő meg vasárnap a gagyi nap, akkor jattban 3-5k van. Kár hogy én lány vagyok.. :D én shopos vagyok legjobb esetben 1-2k jattal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!