Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha egy tanár „csakazértse“...

Ha egy tanár „csakazértse“ oltatja be magát, akkor hol marad a „közösség iránti felelősség?

Figyelt kérdés

Ha egy tanár kijelenti nagy hangon melldöngetve hogy „engem aztán be nem oltanak“ akkor hol marad a közösség, a kollegák-diákok szülők iránit felelősség?

mert hogy a saját egészségét leszarja ok-, az ő dolga. Na és a másé?

2021. ápr. 6. 19:12
1 2 3
 11/21 Micimacko67 ***** válasza:

Tudom, annyit érsz...amid van!

Szerinted...

2021. ápr. 7. 08:24
 12/21 A kérdező kommentje:

"Tudom, annyit érsz...amid van!"

Így van! De ugye ezt nem én mondtam.... fordulj Lázár Jani NER-társhoz!

2021. ápr. 7. 10:51
 13/21 Micimacko67 ***** válasza:
Kérdező, abból a sok-sok minden anyagi jóból amit összeszedhetsz magadnak...mit viszel majd magaddal a másvilágra?
2021. ápr. 7. 12:53
 14/21 A kérdező kommentje:

semmit, de nem is tűrném el hogy 5+1 év egyetem után 145 nettót keressek amennyiért egy faluvégi cigányt trógerolni se kapni már. akinek ez jó és elég azt én MEGVETEM ÉS LENÉZEM!

Bakker ha diákmunkán a mekiben heti 5 napot megyek többet összeszedek és még a 8 elemit se kérik!

2021. ápr. 7. 14:02
 15/21 anonim ***** válasza:
14, és akkor ki tanítsa a hozzád hasonló hülye gyerekeket, ha nem menne senki sem tanárnak? Amúgy egyértelmű, hogy a kérdésed provokáció.
2021. ápr. 7. 14:12
 16/21 Micimacko67 ***** válasza:

#15, a kérdezőnek ez már a sokadik ilyen irányú kérdése.

Mindig talál újabb és újabb kérdésköröket, ami alapján szidalmazhatja a tanárokat...

2021. ápr. 7. 14:15
 17/21 A kérdező kommentje:

" és akkor ki tanítsa a hozzád hasonló hülye gyerekeket, ha nem menne senki sem tanárnak?"

Ja értem. Hát akkor jó pénzszámolgatást meg filléreskedést. egy utolsó tanulatlan segédmunkás is csak köpne egyet arra a bérre amit egy tanár kap.

Persze tudjuk miért megy valaki tanárnak. Mert semmi másra nem alkalmas, de az igazi munka meg büdös neki-hát elmegy tanárnak bohóckodni szaros nettó 150-ért.

Úgy kell neki.

Ha lenne csöpp esze, még egy betanított fizikai munkakörben is többet kapna.

Na csak ott dolgozni is kéne az igaz.

2021. ápr. 7. 14:24
 18/21 Micimacko67 ***** válasza:

Kérdező, ez már így unalmas!

A sokadik ilyen kérdésnél ugyanazokat az üres frázisokat puffogtatod!

Sótlan és fantáziátlan vagy...

2021. ápr. 7. 14:27
 19/21 anonim ***** válasza:

18, nem is kell vele foglalkozni, direkt azért írogatja ki, hogy az emberek reagáljanak rá. Arra meg nem is tud válaszolni, hogy akkor ha nem megy senki tanárnak, akkor ki tanítsa a gyerekeket. Vagy szüntessék be az iskolákat meg az oktatást, és senkinek ne kelljen tanulnia? Mert ha nem lennének tanárok, akkor nem tanulna senki.

Amúgy irigyellek kérdező, hogy ennyire ráérsz, hogy ezen agyalsz minden nap, hogy na ma milyen kérdést tegyek ki a tanárok ellen. Biztos volt valami rossz tapasztalatod eggyel, és azért gyűlölöd őket ennyire, vagy nem tudom milyen sérelem ért, de ezek a kérdések már unalmasak. Találj ki valami mást. :)

2021. ápr. 7. 14:34
 20/21 anonim ***** válasza:
Kiváncsi vagyok vajon melyik tanár dobta amiért így berágott!
2021. ápr. 7. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!