Ha egy tanár „csakazértse“ oltatja be magát, akkor hol marad a „közösség iránti felelősség?
Ha egy tanár kijelenti nagy hangon melldöngetve hogy „engem aztán be nem oltanak“ akkor hol marad a közösség, a kollegák-diákok szülők iránit felelősség?
mert hogy a saját egészségét leszarja ok-, az ő dolga. Na és a másé?
Komolyan nem hiszem el,h az emberek ennyire hulyek.Az oltassal nyirnak kifele benneteket ti meg hagyjatok mint a birkak.
Jol teszi a tanar.Van annyi esze,h lassa mi megy a hatterben.A korhazak halálgyárak lettek nem veszitek eszre ??
"Van annyi esze,hassa mi megy a hatterben"
Világos. azért ment tanárnak mert sok esze van. Ha lenne, nem menne el 6 év egyetem után nettó 145.000-ért dolgozni.
Kérdező, ehhez az oltásos kérdésedhez miért kellett bekeverned, hogy ki és mennyit keres?
Mi köze van a fizetésnek ehhez a kérdéshez?
aki elmegy 5+1 év egyetem után 145 nettóért melózni, az "méltó" minden becsmérlésre! VÁLLALOM!
ennyiért egy legutolsó analfabéta alkesz se menne el segédmunkásnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!