Ki az, aki a saját fejével szokott gondolkodni?
Mindenki a saját fejével gondolkodik.
Hiszékenységnek hívjuk amiről te beszélsz.
"Mindig az van, hogy valaki mond a másikról valamit, azt mindenki készpénznek veszi."
Naivság,lustaság,hiszékenység állhat a háttérben.A "mindenki" azért túlzás,vannak értelmesebb emberek is,akik azért mert meghallgatnak egy harmadikról szóló pletykát,az nem jelenti azt,hogy el is hiszik rögtön,max.a pletykálónak vagy külső szemlélőnek tűnik úgy.
"Viszont, ritkán van az, hogy az emberek a saját gondolataikat használják fel, majd kitartanak mellette."
Azért ezzel is óvatosan kell bánni,pl.mikor egy új munkahelyre kerültem,mondogatták egy nőről,hogy piál,és rosszindulatú,meg egyszer csak nem jön be melózni és akkor szívhatok helyette.Először nehezen hittem el,de nem mondtam egyértelműen magamban,hogy "na,ezt is csak be akarják feketíteni,mert utálják valamiért" aztán kiderült,hogy tényleg szó szerint igaz,amit a kollégák állítottak.
Viszont, ritkán van az, hogy az emberek a saját gondolataikat használják fel, majd kitartanak mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!