Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Most a tanárok akkor mit is...

Most a tanárok akkor mit is akarnak?

Figyelt kérdés
Amíg nem jelentették be hivatalosan az ápr. 19. nyitást, addig azon ment az ellenkezés, hogy de rossz az online, legyen már vége (jogosan). Most hogy tudjuk a dátumot, hogy mikor nyit, most azon megy a hiszti hogy nem akarnak megfertőződni és bemenni..
2021. márc. 30. 12:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%
Nem véleményt formáltam, hanem leírtam a tapasztalatom és próbáltam segíteni. Engem nem érettségi előtt “tiltottak” ki, hanem záróvizsga előtt. Bár megértem, hogy feszült vagy és úgy érzed ezen múlik az életed.
2021. márc. 30. 19:15
 12/12 anonim ***** válasza:

A tanároknál kevesebb álszent létezik. Dolgozni rendesen nem akarnak, persze mindenki becsülje meg őket mert oktatók, és nevelők. És kapjanak több fizetést is.... Közben meg leülnek tracsolni a gyereket megverik a hátsó kertben. Láttam ilyet.... És ezek ilyen sulis titkok, a tanárok leszarják. Kb gimnáziumban csalódtam a tanárokban mikor láttam mit csinálnak mássokkal, a diákok a tanár meg valamiért nem tesz semmit :D

Persze biztos van normális tanár nekem is, de a legtöbb álszent.

2021. ápr. 4. 22:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!