Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Most a tanárok akkor mit is...

Most a tanárok akkor mit is akarnak?

Figyelt kérdés
Amíg nem jelentették be hivatalosan az ápr. 19. nyitást, addig azon ment az ellenkezés, hogy de rossz az online, legyen már vége (jogosan). Most hogy tudjuk a dátumot, hogy mikor nyit, most azon megy a hiszti hogy nem akarnak megfertőződni és bemenni..
2021. márc. 30. 12:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezek nem feltétlenül ugyanazok a tanárok.

Másrészt pl az érettségizők most épp hogy otthon kéne, hogy maradjanak.

Ezen kívül még nem lettek beoltva a legtöbben.

Egyébként én nem tanár vagyok, de már nagyon várom, hogy lehessen élő órám.

2021. márc. 30. 12:59
 2/12 A kérdező kommentje:
En iden erettsegitek, es en be akarok menni hogy utoljara eloben is atismeteljuk a temakoroket.. De felek hogy most ezen a lazadasokkal elb.sszak
2021. márc. 30. 13:19
 3/12 anonim ***** válasza:
20%
És nem félsz, hogy elkapod érettségire?
2021. márc. 30. 13:22
 4/12 anonim ***** válasza:
35%

A tanárnak is van családja és féltik magukat és a családjukat is. Biztos, hogy nagyon rossz nektek, nem irigyellek miatta, de nekem is sokan betegek a környezetembe, fiatalok is, idősebből, meg volt aki nem jött haza a kórházból, de olyan is, aki be se jutott és otthon fulladt meg.

Szóval ez már tényleg nem vicc. Én még arra is gondoltam, hogy elhalaszthatnák őszre az érettségit és kezdhetnének az egyetemisták februárban keresztfélévvel. Nyáron meg addig is lehet pótolni a kiesett anyagot, de gondolom annyira már nem fontos senkinek, hogy beáldozza a nyarát, mert akkor meg az lenne a hiszti tárgya.

2021. márc. 30. 13:26
 5/12 anonim ***** válasza:
70%

#2 Nem ajánlom, hogy bemenj.

Pont ma beszélgettünk ofővel online órán erről és megkért minket, hogy ha valóban kinyitnak akkor mi inkább maradjunk itthon, nehogy lebetegedjünk az érettségire mert mostanában ha valakinek magas a vérnyomása, azt is a covidra fogják...

2021. márc. 30. 13:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Az a helyzet, hogy amikor a tanárok nevében valaki nyilatkozik valahol, akkor nem tudod, hányan állnak mögötte, hányan osztják a véleményét.

Feleségem tanár, és néha a fejét fogja, mennyi stupid dolgot beszélnek össze-vissza a kolléganői a járványról, oltásról, korlátozó intézkedésekről és az ezzel kapcsolatos dolgokról.

A szakszervezetek meg mindig is demagógok szoktak lenni, szóval a PDSZ állásfoglalásairól se gondold, hogy a tanárok többsége osztaná.

És igen, lakosság elég széles rétegének (akármilyen foglalkozásúak) általában semmi se jó, és mindenen elégedetlenkednek. Nincs bennük sem belátás, sem önmérséklet, csak határtalan butaság és önzés. Ez a szemléletmód nem a tanárok "kiváltsága", szinte minden társadalmi csoportban elég sokan vannak ilyenek.

2021. márc. 30. 13:41
 7/12 anonim ***** válasza:
Miért is van mindenki lepontozva?
2021. márc. 30. 13:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Amikor én jártam gimibe akkor nem volt még online oktatás. De a személyes oktatás se adott hozza sokat. Mindent magamnak kellett megtanulni és kidolgozni. Őszintén. Ezeket neked kell kell megtanulni. Az elmúlt évek feladat sorait nézd meg és töltsd ki. Majd a javítás alapján ellenőrizd.
2021. márc. 30. 14:28
 9/12 A kérdező kommentje:
Kedves nyolcas ezt csinalom. Megkerlek ne formalj errol velemenyt, ugy hogy teged erettsegi elott nem tiltottak ki az iskolabol, nem tudod milyen. Koszonom
2021. márc. 30. 16:35
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez csak megint egy szenzációhajhász cikk volt, semmi több.

Ha van rajta sapka, az a baj, ha nincs akkor az a baj esete az újságíróknál.

2021. márc. 30. 16:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!