„Gulyás Gergely: Legkorábban április 12-én tudunk nyitni“ ez a boltokra éttermekre edzőtermekre mindenre (is) érvényes? Vagyis egy vacak cipőt se vehetek addig?
2021. márc. 25. 13:06
11/20 anonim válasza:
Nekem is kevés bolt tart a méretemben cipőt, általában kettesével veszem őket pont ezért, hogy legyen otthon tartalék, mert tudom jól, hogy nem feltétlenül fogok tudni aznap cipőt venni, amikor szeretnék.
12/20 anonim válasza:
2 egyformát bocs, de nem fogok venni.
13/20 anonim válasza:
Abból kiindulva, hogy jellemzően miket vásároltak az emberek az utolsó napokban, amíg az Ikea nyitva volt, nyugodtan kimondható, hogy NAGYON ritka az, amikor létszükségletű (pl cipő) dolgokat nem tudnak a jelenlegi helyzetben az emberek beszerezni.
14/20 anonim válasza:
Nem is a beszerzés a gond. Hanem az hogy ha nem jó a méret, akkor mire visszakapod a pénzed... Sokan nem tudnák maguknak megengedni, hogy csak úgy lógóban hagyják egy cipő árát, amíg vissza nem kapja, és közben kifizessen egy másik cipőt.
15/20 anonim válasza:
"2 egyformát bocs, de nem fogok venni."
Ne is, az qrva megalázó.
16/20 anonim válasza:
Miért, mi a baj vele? Amúgy értelemszerűen akkor ne két tök egyformát vegyél, hanem egyszerűen 2 bármilyet a méretedben, annyira nem bonyolult. :D
17/20 anonim válasza:
39 vagy 40-es férfi méretnél 2 különböző cipőt elég nehéz venni.
18/20 anonim válasza:
Értem, tehát csak kifogásokat keresel, köszönöm a választ. :D
Két egyforma nem jó, mert biztos kinevetnek benne, két különböző meg nincs egyszerre az országban, de ha csak egyet veszek az se jó. :DDDD
19/20 anonim válasza:
Hogy te mekkora egy gyökér vagy 18-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!