Miért kell a dolgozóknak többszìnűnek lenniük, hogy érvènyesülni tudjanak?
Figyelt kérdés
A rendszer arra ösztönzi az embereket, hogy ne adják saját magukat. Reggel valaki kibeszéli előtted a barátját, eltelik pár óra, aztán a te magànèleted a tèma a társasàgi körében. Mondták már korábban, hogy csak pónikat pakolok, de ha azt is tenném, akkor nem lenne időm másoknak segìteni akár reggelente is. Azt vettem èszre, hogy mindenki a napraforgó tulajdonságait próbálja utánozni. Forogj, amerre a fény van! Mi van akkor, ha valaki nem áll be a sorban aztàn sajàt maga teremti meg a boldogsàghoz szüksèges feltételeket? 37/N2021. jan. 24. 18:17
1/9 anonim válasza:
Pónikat pakolsz? Ezt hogy érted? xD
2/9 A kérdező kommentje:
Felemelem őket, aztán forgatom a levegőben.
2021. jan. 24. 18:23
3/9 anonim válasza:
Lol Balazska megint csavarlazitora pialsz, te nyomorult?
4/9 A kérdező kommentje:
1.Nem Bazsi vagyok. Bazsi is bűnös lehet, ha ilyen sokan emlegetik.
2.Nem piálok.
2021. jan. 24. 18:33
5/9 anonim válasza:
Nem igazán értem az összefüggést a munkával kapcsolatos kérdésed és a magánéleted között.
A munkahelyre ezek a témák nem valóak. A rendszer azért ösztönöz sokszínűségre, hogy a munkatársaiddal és feleteseiddel gördülékenyen tudjon menni a kommunikáció. Ez szerintem mindenkinek az érdeke.
Ettől függetlenül még lehetsz saját magad, de a kelleténél több és oda nem illő információt ne ossz meg az életedről. Senkit sem (legalábbis engem biztosan nem) fog érdekelni.
"Mi van akkor, ha valaki nem áll be a sorban aztàn sajàt maga teremti meg a boldogsàghoz szüksèges feltételeket?"
Milyen sorba? Mindenkinek saját magának kell megteremtenie ezeket a dolgokat.
6/9 anonim válasza:
Nem kell többszínűnek lenni.Mindenki maga dönti el hogyan viselkedik
7/9 A kérdező kommentje:
Az a baj az emberekkel, hogy egyik pillanatban ìgy vélekednek, aztàn meg úgy. Ha az ember magàt adja, akkor fekete báránynak nézik. Azt szeretik, ha olyan véleménnyel vagy màsokról, dolgokról, ahogy ők gondolkoznak. Csordaszellem. (Pityu voltam)
2021. jan. 24. 18:53
8/9 A kérdező kommentje:
N betű azt jelenti, hogy a nőkèrt, bármit! ;)
2021. jan. 24. 18:55
9/9 anonim válasza:
Nimcs valami mas szorakozasod? Matyizast mar unod vagy nem is all fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!