Buszsöffőr vagyok. már nagyon unom. a főnököm kb minden nap behív és ordibál velem hogy miért késtem. erősen gondolkozok rajta hogy holnap reggel bemegyek hozzá és ahogy leordít a szeme láttára lehúzok egy kőműves actimelt. mit gondoltok, jó ötlet?
Először beszélned kéne erről vele, mert a válaszaid alapján nekem úgy tűnik, hogy van köztetek egy kommunikációs szakadék. Persze nem ismerjük a főnöködet, lehet hogy nem lehet vele normálisan megbeszélni a dolgokat, nem tudom. De ha kulturáltan elé állsz, és felsorakoztatod az érveidet, hátha tudsz hatni rá.
A piás dolgot egyáltalán nem ajánlom, szerintem felejtsd el. Igazából eleve nagyon nevetséges, annyit érsz el vele, hogy kirúgnak, emellett a későbbi munkalehetőségeidet is erősen befolyásolhatja.
Hidd el, ettől nem fog tisztelni, vagy felnézni rád a főnököd, hogy "húú ez az ember mennyire megmondta nekem!". Igazából senki előtt nem leszel ezzel nagymenő, max egy kocsmai sztorizgatás közben előkerül fél perc erejéig a történeted.
Ne így mondj fel, csak kinevetteted magad, nem lesz munkád, és ha eljut máshoz a sztori, akkor esélyes, hogy más munkát sem találsz egykönnyen, ami ebben a helyzetben eleve különösen nehéz.
#36 OK.
Kérdező, ez esetben meg kell kérdezni a főnököt, hogy kívánja-e, hogy a szerződést módosítsátok, mert nem ez áll benne. Miért akar eltérni az abban foglaltaktól?
Lehet, h azért bunkózik, h mondj fel magadtól. Mindenkeppen megkérdezném, h mi a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!