Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Buszsöffőr vagyok. már nagyon...

Buszsöffőr vagyok. már nagyon unom. a főnököm kb minden nap behív és ordibál velem hogy miért késtem. erősen gondolkozok rajta hogy holnap reggel bemegyek hozzá és ahogy leordít a szeme láttára lehúzok egy kőműves actimelt. mit gondoltok, jó ötlet?

Figyelt kérdés
ja és persze utána elküldöm az öreganyjába...

#utálat #munkahely #berúgokmielőttindulaműszak
2021. márc. 23. 15:37
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
Én átmenetileg eltürném de folyamatosan keresném a másik munkát. Max azt mondhatod neki talán hogy ha 20perc késést sokal akkor, akkot mész be mikor nem lesz ideje lebaszni és a munka kezdete előtt annyi idővel mész be amennyivel eltudsz indulni a busszal.
2021. márc. 23. 16:13
 32/52 anonim ***** válasza:
100%

Először beszélned kéne erről vele, mert a válaszaid alapján nekem úgy tűnik, hogy van köztetek egy kommunikációs szakadék. Persze nem ismerjük a főnöködet, lehet hogy nem lehet vele normálisan megbeszélni a dolgokat, nem tudom. De ha kulturáltan elé állsz, és felsorakoztatod az érveidet, hátha tudsz hatni rá.

A piás dolgot egyáltalán nem ajánlom, szerintem felejtsd el. Igazából eleve nagyon nevetséges, annyit érsz el vele, hogy kirúgnak, emellett a későbbi munkalehetőségeidet is erősen befolyásolhatja.

Hidd el, ettől nem fog tisztelni, vagy felnézni rád a főnököd, hogy "húú ez az ember mennyire megmondta nekem!". Igazából senki előtt nem leszel ezzel nagymenő, max egy kocsmai sztorizgatás közben előkerül fél perc erejéig a történeted.

Ne így mondj fel, csak kinevetteted magad, nem lesz munkád, és ha eljut máshoz a sztori, akkor esélyes, hogy más munkát sem találsz egykönnyen, ami ebben a helyzetben eleve különösen nehéz.

2021. márc. 23. 16:14
 33/52 anonim ***** válasza:
Mármint úgy késést hogy 7.30ra pl. Na érted a lényeget. 31es voltam.
2021. márc. 23. 16:16
 34/52 anonim ***** válasza:
64%
Nem megnyugtató hogy ilyen lelkületű buszsofőrök felelnek emberéletekért :/ egyébként meg ha neked 7re kell bent lenni akkor 7re kell lenni, mással me foglalkozz
2021. márc. 23. 16:21
 35/52 anonim ***** válasza:
Ha 7.00 órára bent kell lenned, miközben a busz 8.00-kor indul, akkor nem a főnököd a hibás, hanem a szerződésben megállapított munkaidő ésszerűtlen. A főnököd be akarja tartatni a szabályokat, ami jogos, viszont a stílusa nem megfelelő. Én első körben megemlíteném neki, hogy ha mindenkivel egyformán keménykedik, az rendben van, viszont ilyen diszkriminatív módon nem viszonyulhat egyes munkavállalókhoz. Kamionozásban nem gondolkodsz amúgy? Érdemes lenne. Jobban us keresnél, és nem feltétlenül lennének bugyuta szabályok.
2021. márc. 23. 16:23
 36/52 anonim ***** válasza:
35ös olvasd el azért a válaszokat. Nem reggel 7 óra van a szerződésbe hanem rosszabik esetbe is háromnegyed nyolc.
2021. márc. 23. 16:24
 37/52 anonim ***** válasza:
Megint sokat ittál Bazsi?
2021. márc. 23. 16:28
 38/52 anonim ***** válasza:
100%

#36 OK.

Kérdező, ez esetben meg kell kérdezni a főnököt, hogy kívánja-e, hogy a szerződést módosítsátok, mert nem ez áll benne. Miért akar eltérni az abban foglaltaktól?

Lehet, h azért bunkózik, h mondj fel magadtól. Mindenkeppen megkérdezném, h mi a probléma.

2021. márc. 23. 16:31
 39/52 anonim ***** válasza:
Gondolom egyébként azért kell bent lennie 7kor hogy 8ig térjen magához, meg ellenőrizze a busz műszaki állapotát (szoktam látni hogy a sofőrök mindig megteszik indulás előtt). Az az 1 óra olyan hamar el tud menni főleg reggel, hogy nem is értem miért baj ez neked
2021. márc. 23. 16:35
 40/52 anonim ***** válasza:
39es az hogy nem fizetik. Nyilván te sem maradsz szeretetből a munkahelyeden plusz 1 órát.
2021. márc. 23. 16:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!