Buszsöffőr vagyok. már nagyon unom. a főnököm kb minden nap behív és ordibál velem hogy miért késtem. erősen gondolkozok rajta hogy holnap reggel bemegyek hozzá és ahogy leordít a szeme láttára lehúzok egy kőműves actimelt. mit gondoltok, jó ötlet?
Mit kell csinálni 1 órán keresztül? Neki miért nézi el?
Ha akkortól kezdődik a munkaidőd akkor kutya kötelességed ott lenni, ha meg 8 tól akkor igazából annyi idő kell csak hogy az előtte lévő dolgokat el tud intézni és kész. Fölöslegesen fizetenül úgy, hogy nincs dolgom én fixen nem mennék be előbb.
Nemtudom kedves kérdező hogy kilométerenként kapnak a sofőrők a fizetést vagy órabér... De szerintem csak akkor lenne joga beszólni hogyha 7es kezdés van a szerződésbe és onnan fizetik.
Plusz neki is van feletese, ha olyan nagy a baj akkor próbálj nála érdeklődni. Eddig ez amit tehetsz szerintem. Utána a többi adja magát.
És a saját megérzéseidre halgass ne itt máséra.
14es. Akkor sajnos köteles vagy eleget tenni a szerződésnek. Esetleg még az hogy szerződésmódosítás ez esetbe. De ha 7órátol van számítva a 4óra akkor a fizetésed is karcsúlni fog...
Nekem személy szerint 1 szinten áldás lenne 1 fizetet óra "semmittevés".
De ha akarod szerezz valamilyen hobbit amivel elütheted azt az 50 percet ott. Ez lehet olvasás/telefonon sorozatozás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!