Buszsöffőr vagyok. már nagyon unom. a főnököm kb minden nap behív és ordibál velem hogy miért késtem. erősen gondolkozok rajta hogy holnap reggel bemegyek hozzá és ahogy leordít a szeme láttára lehúzok egy kőműves actimelt. mit gondoltok, jó ötlet?
Figyelt kérdés
ja és persze utána elküldöm az öreganyjába...2021. márc. 23. 15:37
3/52 A kérdező kommentje:
8kor megy a járat, 7re bent kell lenni szerinte, van hogy 7:05re érek be.
kollégámnak is 8kor indul a járata, de az nem gáz hogy ő 7:40re esik be??
2021. márc. 23. 15:44
4/52 anonim válasza:
Teljesen jogos, csoda hogy még nem rúgott ki.
5/52 anonim válasza:
Próbálj meg nem elkésni én sem tolerálnám nagyon, főleg ha rendszeres.
Szerintem mond meg neki először valami kulturált formában azt hogy az k##rva anyjával kiabáljon ne veled ha nem válik be akkor meg ahogy kapod add vissza, akkor már biztos nem lesz akkora arca, bár akkor már lehet nem lesz melód.
6/52 anonim válasza:
Előbb tudnunk kéne, hogy jogos-e vagy sem a felháborodása. Miért késel minden nap?
Így kevés az infó, nem tudjuk az okokat. Ha nagyban hozzájárulsz ehhez a viselkedéséhez, akkor esélyes, hogy máshol sem fognak szebben bánni veled.
7/52 anonim válasza:
4es vagyok.
Akkor viszont az a kérdés, hogy mikor kezdődik a munkaidőd?
8/52 A kérdező kommentje:
és ha letolok egy felest a szeme előtt mit csinál?? nem indul a járat ami egy szeged - győr távon elég gáz lenne
2021. márc. 23. 15:47
9/52 A kérdező kommentje:
a munkaidőm 8kor
2021. márc. 23. 15:47
10/52 anonim válasza:
Azt mondtad, 8-kor indul a busz. Akkor kizárt, hogy a munkaidőd is 8-kor kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!