Van-e valamilyen megkülönböztetés a terhes nőkkel szemben munka szempontjából? Bármilyen pozitív diszkrimináció?
Az, mivel a baba érdeke azt kívanja. Amugy eleve aluszékonyabbak a kismamák, komolyan elvárnád hogy éjszakázzon? Meg emelgessen amikor attól meg elvetélhet?
( igen, tudom mindjart jönnek a szuperanyak akik 8 hónapos terhesen is 50kilos zsakokat cipeltek, a gyerekuk meg sajat magat rágta ki az anyaméhből)
Persze, hogy van. Pl. Nem rúghatják ki.
Sőt, mivel terhes így mindenki ugrani fog neki, megcsinál helyette mindent.
Dehogy várom el, hogy terhesen emelgessen. Eddig se nagyon akaródzott neki. Állandóan a fiúkkal cipeltetett ki magának mindent a raktárból, mert jajj a dereka, jajj a háta stb.
Lusta dög volt eddig is, mindig húzta a száját, ha 10-12 órát kellett dolgoznia. Most majd akkor dolgozhatunk helyette hivatalosan is. Csak azt nem értem, aki nem bírja a munkát terhesen, az miért nem megy el táppénzre? Én dolgozzak helyette? Én kértem, hogy csináltassa fel magát? Hát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!