Ki az aki örülne ha kirúgnák a munkahelyéről, mert annyira nem szereti?
Próbaidőn vagyok egy cégnél, elég bonyolult számomra a munkakör (szellemi) és gyomoridegem szokott lenni, fáradt is vagyok viszont még nem ütköztek ki a hiányosságaim (vagy legalábbis nem tűnt fel másoknak), de nem lennék szomorú, ha kirúgnának, mert akkor kereshetnék valami egyszerűbb munkát és nem kellene stresszelnem tovább.
Felmondani meg nem lenne pofám, mert annyira bíznak (még) bennem, hogy kínos lenne bevállalni főleg, hogy hosszú távon számítanának rám és felmondás utána ugyanúgy nem tudom mit tudnék megint találni (fél éven belül ez a 3. munkahelyen és pályakezdő vagyok). Szóval az ismeretlen...
Igazából komolyan megbántam már, hogy diplomát szereztem. Sokkal jobb lett volna vmi primitív szakmunkát tanulni, lehet güriznék nettó 130-ért hétvégén is, de legalább mindennap tudnám előre mit kell csinálni és nem kellene kihívások miatt szorongani meg amiatt, hogy tudok e majd teljesíteni szellemi munkakörben.
Nektek volt/van ilyen munkahelyetek, ahonnan inkább szívesen távoztatok volna a hátsó ajtón?
Nem emlékszem ilyenre.
felmondhatsz így is, nem tilos.
Ha mást nem, ne vedd annyira komolyan, vedd félvállról, ne idegeskedj miatta. Vedd úgy, hogy nem is fogsz ott dolgozni és nem is kell komolyan venned az egészet.
Gyűlölöm a mostani munkámat,de nem vagyok alkalmas másra.(Lassan erre sem,egészségügyi okból.)
Neked viszont nem a munkáddal van bajod,hanem az önbizalmaddal.
Szerintem a te fejedben van a gond. Figyelj pályakezdő vagy ők ezt tudomásul vették, mikor felvettek, hogy nem egy seniorral van dolguk. Ha amúgy jó munkahely, jók a kollégák is, ne dobd el magadtól. Szerintem menj pszichológushoz hogy segítsen egy kis önbizalmat szerezni, vagy egy belsősnek is beszélhetnél róla. Ha lenne pozitív megerősítés, hogy jó úton vagy, akkor nem ostoroznád magad.
Az a baj, hogy a számodra, legideálisabb munkát is visszadobnád pont ezért. Ha úgy érzed lyukak vannak a tudásodban, akkor olvass a témában vagy képezd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!