Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan mondjam meg a főnökömne...

Hogyan mondjam meg a főnökömnek, hogy nem akarom teleszemetelni a gépem?

Figyelt kérdés
Webáruházunkat kéne feltölteni új termékekkel, amiket "legálisan lopunk" a fő főnökünk webáruházából (ez egy együttműködés szerűség). A fő főnök viszont nem reagál már hetek óta, hogy az új termékeket küldje át egy Excel fájlban vagy pedig az oldalszolgáltató segítségével küldje át a termékeket nekünk, mert jelenleg is a Novemberi terékeket áruljuk és azóta már 200+ új termék van a fő főnök webáruházában. Szóval most az én főnököm megkért, hogy akkor töltsem fel új termékekkel a fő webáruházból a miénkbe. Legalább egy 30-40 terméket "lopjak" le idő előtt. Viszont egy termékhez le kell töltenem 10 képet. Tehát 300-400 képpel kéne összeszemetelnem a gépem. Ezt én nem szeretném. Nem fog kirúgni, mert az édesapám és nélkülem nem működne a bolt (mondjuk amúgy sem, mert Március 8 óta nem jön egy rendelés sem), de nagyon ideges lenne, ha csak így benyögném neki, hogy ez sok kép a gépemre tök feleslegesen. Hogyan lehet "polkorrekten" mondani, hogy ez bizony nem jó a gépnek, ha 400 képet töltök ma rá?

2021. márc. 20. 13:44
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%

Pénz nélkül nem lehet vállalkozást indítani.

Amíg nincs meg az alap vásárlói kör addig hirdetésekre is célszerű nem kevés pénzt költeni.

Fizetni kell az alkalmazottakat is nyilván, különben a elmennek máshova dolgozni.

2021. márc. 20. 14:09
 12/20 A kérdező kommentje:
Hát lényegében ez egy állandósult munka már fél éve, heti 4-5 napban és naponta 5-6 órában. Szóval ez már majdnem egy főállás, csak annyi, hogy nem kapok érte lószhart sem, csak apám szeretetét :D Igen, önkéntes rabszolga vagyok, de nem akarom az utolsó éveiben megrontani vele a kapcsolatom. Ez a baj, hogy neki ez most nagyon kéne, mert nincs már 12 napja egy látogató sem, nemhogy vásárló.
2021. márc. 20. 14:12
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mi a fenét dolgozol heti 25 órát, ha nincsenek is ügyfelek?
2021. márc. 20. 14:59
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha már apud elvárja, hogy dolgozz neki, akkor megfinanszírozhatna egy izmosabb gépet, ha ennyitől lehal.
2021. márc. 20. 15:59
 15/20 anonim ***** válasza:
Amugy izmosabb gep sem szukseges. Egy normalis cegnel/vallalkozasnal mindent probalnak automatizalni. Az altalad emlitett feladatokat a szamitogep egyedul is el tudja latni, persze ehhez valamifele minimalis esz is kell, amit nem veltem felfedezni.
2021. márc. 20. 16:04
 16/20 A kérdező kommentje:

Hirdetések csinálása, a webshop kinézete, szkriptek belerakásával folgalkozunk ennyit. Meg most az új temrékekkel. Automatizálástól messze vagyunk :D

De végül legyőzöttt, üvöltözött velem, hogy ha szeretem őt akkor megcsinálom. Az első 100 kép után már haldoklott a gép. Szóval rabszolgasorsom folytatódik.

2021. márc. 20. 16:09
 17/20 A kérdező kommentje:
Na kaptam még erős 40 pólót mint házifeladat, hogy holnap reggelig töltsem fel a webshopot velük. Szerintem én most öngyilkosságot fogok elkövetni. Elegem van a rabszolgasorsból.
2021. márc. 20. 18:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Tehát most is a saját gépedről dolgozol és loptok jobbra-balra, akkor meg nem mindegy, hogy csinálsz egy mappát, belemented a képeket, feltöltöd a másik webshopba, aztán kitörlöd az egész mappát?
2021. márc. 20. 20:34
 19/20 A kérdező kommentje:
Végül nem csináltam meg és le lettem ordítva a földig, de elengedte és azt mondta, hogy nagyon csalódott és hogy miért kellett megsíratnom így vasárnap reggel. Tök szomorúan lerakta a telefont. :(
2021. márc. 21. 12:54
 20/20 anonim ***** válasza:
Elég szar a családi életed. :D
2021. márc. 21. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!