Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan mondjam meg a főnökömne...

Hogyan mondjam meg a főnökömnek, hogy nem akarom teleszemetelni a gépem?

Figyelt kérdés
Webáruházunkat kéne feltölteni új termékekkel, amiket "legálisan lopunk" a fő főnökünk webáruházából (ez egy együttműködés szerűség). A fő főnök viszont nem reagál már hetek óta, hogy az új termékeket küldje át egy Excel fájlban vagy pedig az oldalszolgáltató segítségével küldje át a termékeket nekünk, mert jelenleg is a Novemberi terékeket áruljuk és azóta már 200+ új termék van a fő főnök webáruházában. Szóval most az én főnököm megkért, hogy akkor töltsem fel új termékekkel a fő webáruházból a miénkbe. Legalább egy 30-40 terméket "lopjak" le idő előtt. Viszont egy termékhez le kell töltenem 10 képet. Tehát 300-400 képpel kéne összeszemetelnem a gépem. Ezt én nem szeretném. Nem fog kirúgni, mert az édesapám és nélkülem nem működne a bolt (mondjuk amúgy sem, mert Március 8 óta nem jön egy rendelés sem), de nagyon ideges lenne, ha csak így benyögném neki, hogy ez sok kép a gépemre tök feleslegesen. Hogyan lehet "polkorrekten" mondani, hogy ez bizony nem jó a gépnek, ha 400 képet töltök ma rá?

2021. márc. 20. 13:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%
Már bocsi, de miért olyan nagy dolog az a 400 kép? Egyáltalán miért gondolod, hogy nem tesz jót a gépnek? Erre lett kitalálva.
2021. márc. 20. 13:49
 2/20 A kérdező kommentje:
Iskola alatt 20 programot, 300 word és ppt doskit töltöttem le, meg vagy 500 képet. Olyannyira belassítja a gépet, hogy újra kell tenni...
2021. márc. 20. 13:51
 3/20 anonim ***** válasza:
86%
Nem ez a munkád?
2021. márc. 20. 13:52
 4/20 anonim válasza:
4%

Az apukád, megfogja érteni.

Mond neki, hogy nagy valószínűséggel Kovidos ember is látogatta a webshopot és ha lemented a saját gépedre akkor Te is fertőzött leszel.

Amúgy meg ha a "fő főnök" engedély nélkül szerzed meg a képeket, akkor fájlonként 50000-100 000 Ft között bírságra számíthatsz.

2021. márc. 20. 13:52
 5/20 A kérdező kommentje:

#3 Ja, ez a munkám csak fizetés nélkül és mivel nem kapok pénzt ezért, mivel ingyen dolgozom, ezért nem tudom feljeszteni a gépem. Újratenni meg most nem szeretném dolgozathét előtt. De mára kéne ezt megcsinálni.

#4 Együtt dolgoznuk, van rá jogunk csak lusta a fő főnök elküldeni őket.

2021. márc. 20. 13:55
 6/20 anonim ***** válasza:
83%
Ha 400 kép lelassítja a gépet, akkor érdemes befektetni egy olyanba, amivel EL TUDOD VÉGEZNI A MUNKÁDAT.
2021. márc. 20. 13:56
 7/20 A kérdező kommentje:
#6 Nem létező fizetésből picit nehéz, pedig fejleszteném :\
2021. márc. 20. 13:58
 8/20 anonim ***** válasza:
77%
Hülye vagy, ha ingyen dolgozol. Megérdemled.
2021. márc. 20. 14:00
 9/20 A kérdező kommentje:
Hát kösz... Azért dolgozom ingyen, mert majd reménykedünk, hogy egyszer beindul valamikor és akkor majd kaphato kegy kis zsebpénzt belőle. November óta reménykedünk, hogy egyszer bejönnek a vásárlók és lesz tömeges vásárlás. Addig viszont 0 bevételre nem tud fizetést adni. Meg apám lelkileg terrorizál, hogy akkor rossz lesz a kapcsolatunk meg kötelező neki dolgoznom, mert a gyereke vagyok.
2021. márc. 20. 14:04
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés feltevés volt a baj. Ha főnököt írsz apa helyett meg munkát szívesség helyett az emberek az alapján reagálnak..

Természetesen apukàm munkája miatt én sem terhelném halálra a gépem ha van más megoldás és erre meg a sulira hivatkozva nyugodtan utasítsd vissza a szivesség kérését, meg kell értenie, ha mégsem érti meg akkor pedig mond neki, hogy együtt keressetek megoldást..

2021. márc. 20. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!