Azok az allatok arra vannak hogy megegyuk oket ...
2021. márc. 20. 13:03
2/25 anonim válasza:
Úgy hogy nem egy annyira elkényeztetett széplelkű new age-es drámakirálynő mint te.
2021. márc. 20. 13:04
3/25 anonim válasza:
Még ha azért is lennének hogy megegyük őket (nem azért vannak) , nem erdemelnék meg hogy levágásukig normális életet éljenek? Ugyanolyan érző lények és horror ami a vágóhidakon folyik.
2021. márc. 20. 13:07
4/25 anonim válasza:
És te hogy tudod megenni a húslevest? Vagy ha vegetariánus vagy, akkor a salátát? A növények is élnek, mégsem siratjuk őket. Most lehet nyomni a pirosat.
2021. márc. 20. 13:10
5/25 anonim válasza:
A macska hogy tud este aludni, miután megölt jópár egeret?
Akármilyen hihetetlen számodra: az ember mindenevő. Ez azt jelenti, hogy növényi eredetű és állati eredetű ételt IS eszünk. És elég nehéz megenni valamit úgy, hogy nem ölöd meg...
2021. márc. 20. 13:12
6/25 anonim válasza:
Vegetáriánus vagyok. Úgy tudom megenni, hogy bár a növény is élőlény, nincsenek fájdalom receptorai amivel érzékelik a fájdalmat. De, nem azt mondtam, hogy ne egyetek húst. Hanem hogy attól meg hogy van aki megeszi, iparágat építeni érző lényekből gusztustalan 🤮 ami ott folyik az kínzás, de sajnos kevés az empatikus ember aki magán kívül gondol másra is , legyen az bármilyen fajból.
7/25 QvanyadatMDRTR válasza:
Elso jol irta. Azokat az allatokat arra tenyesztettek, hogy levagjak, stb. Az eletuk a szomoru inkabb, ahogy a tomegtenyesztes folyik, fejogepek, sajat urulekukben elo allatok, talpalatnyi helyen, stb stb.
De megeszem, mert finom es mindenevo ember vagyok es jo tapanyagforras.
Az ember a legmagasabb entitas a foldon. Ha mi nem esszuk meg oket, ok ennenek minket. Ez az evolucio.
8/25 anonim válasza:
Kiváncsi lennék ki lenne itt felháborodva, ha egy magasabb lény minket tartana így. Szánalmasak vagytok mind
2021. márc. 20. 13:14
9/25 anonim válasza:
Szerintem is felháborító ahogy azok a beteglelkű szadista gyilkosok ott öldökölnek egész nap teljesen feleslegesen mert a szupermarketek polcain mindig van hús.
2021. márc. 20. 13:15
10/25 QvanyadatMDRTR válasza:
Hiaba nyomod ra a diszlikeot, az elso 3 szo elolvasasa utan, ezek a tenyek. Nem nemigaz amit vki irt h nem azert tenyesztettek h levagjak. De igen, celiranyosan arra tenyesztik.
Teljes eletet elni? Xd hagyjuk mar. Akkor meg azert sirnatok, amit mas is irt, h a macska levadassza az egeret? O azt eszi a kinaiak meg a macskat, mi meg minden mast ami minden mast megesz. Ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!