Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki vágóhídon dolgozik az...

Aki vágóhídon dolgozik az hogy bír munka után hazamenni es aludni mikor kitudja hany állat életét oltotta ki?

Figyelt kérdés
Hogy bír az ilyen létezni?

2021. márc. 20. 13:02
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
74%
Azok az allatok arra vannak hogy megegyuk oket ...
2021. márc. 20. 13:03
 2/25 anonim ***** válasza:
72%
Úgy hogy nem egy annyira elkényeztetett széplelkű new age-es drámakirálynő mint te.
2021. márc. 20. 13:04
 3/25 anonim ***** válasza:
34%
Még ha azért is lennének hogy megegyük őket (nem azért vannak) , nem erdemelnék meg hogy levágásukig normális életet éljenek? Ugyanolyan érző lények és horror ami a vágóhidakon folyik.
2021. márc. 20. 13:07
 4/25 anonim ***** válasza:
80%
És te hogy tudod megenni a húslevest? Vagy ha vegetariánus vagy, akkor a salátát? A növények is élnek, mégsem siratjuk őket. Most lehet nyomni a pirosat.
2021. márc. 20. 13:10
 5/25 anonim ***** válasza:
89%

A macska hogy tud este aludni, miután megölt jópár egeret?

Akármilyen hihetetlen számodra: az ember mindenevő. Ez azt jelenti, hogy növényi eredetű és állati eredetű ételt IS eszünk. És elég nehéz megenni valamit úgy, hogy nem ölöd meg...

2021. márc. 20. 13:12
 6/25 anonim ***** válasza:
17%
Vegetáriánus vagyok. Úgy tudom megenni, hogy bár a növény is élőlény, nincsenek fájdalom receptorai amivel érzékelik a fájdalmat. De, nem azt mondtam, hogy ne egyetek húst. Hanem hogy attól meg hogy van aki megeszi, iparágat építeni érző lényekből gusztustalan 🤮 ami ott folyik az kínzás, de sajnos kevés az empatikus ember aki magán kívül gondol másra is , legyen az bármilyen fajból.
 7/25 QvanyadatMDRTR ***** válasza:
65%

Elso jol irta. Azokat az allatokat arra tenyesztettek, hogy levagjak, stb. Az eletuk a szomoru inkabb, ahogy a tomegtenyesztes folyik, fejogepek, sajat urulekukben elo allatok, talpalatnyi helyen, stb stb.

De megeszem, mert finom es mindenevo ember vagyok es jo tapanyagforras.

Az ember a legmagasabb entitas a foldon. Ha mi nem esszuk meg oket, ok ennenek minket. Ez az evolucio.

8/25 anonim ***** válasza:
15%
Kiváncsi lennék ki lenne itt felháborodva, ha egy magasabb lény minket tartana így. Szánalmasak vagytok mind
2021. márc. 20. 13:14
 9/25 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem is felháborító ahogy azok a beteglelkű szadista gyilkosok ott öldökölnek egész nap teljesen feleslegesen mert a szupermarketek polcain mindig van hús.
2021. márc. 20. 13:15
 10/25 QvanyadatMDRTR ***** válasza:
67%

Hiaba nyomod ra a diszlikeot, az elso 3 szo elolvasasa utan, ezek a tenyek. Nem nemigaz amit vki irt h nem azert tenyesztettek h levagjak. De igen, celiranyosan arra tenyesztik.

Teljes eletet elni? Xd hagyjuk mar. Akkor meg azert sirnatok, amit mas is irt, h a macska levadassza az egeret? O azt eszi a kinaiak meg a macskat, mi meg minden mast ami minden mast megesz. Ennyi.

2021. márc. 20. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!