Dolgoznátok családi vállalkozásban?
Kerestek munka miatt és családi vállalkozás lenne ahol most a vírus miatt lefogytak az emberek és sos-be keresnének valakit de ha tetszik a munka meg minden akkor bejelentenének rendesen.
Viszont még az nem tetszik, hogy a hét minden napján kell dolgozni tehát szombat és vasárnap is bár az időbeosztás nem vészes de nem dolgoztam még olyan helyen ahol nem volt szünet azért. Még 3 műszaknál sincs hétvégén munka bár itt könnyebb a feladat meg nem vészes az idő de hát.
Meg nem tudom mennyire befogadóak a családi vállalkozások új alkalmazottakhoz, meg mondta, hogy kis cég de kicsit félek.
Voltam már egyszer ilyen kis üzemben ahol 6-an voltak csak és olyan nehezen illeszkedtem be, mert ők nagyon egymásra voltak hangolódva, egymással beszéltek munka közben is én meg némán dolgoztam és tök kellemetlen volt.
Bár ilyenkor nem szabad válogatni ha nincs épp munka, de ti vállalnátok családi vállalkozású munkát ha épp nem lenne semmi vagy még várnátok kicsit hátha, mert kapok azért hívásokat és van még egy beütemezve csak az később van de az nem családi.
Ami eddig nem családi volt ott teljesen elvegyültem a többiekkel ami azért megnyugtató volt.
Ki hogy viszonyul a családi vállalkozó munkáról?
19.már bocsánat de hol mondtam vissza a 3 műszakot?
Most raktam ki először kérdést munka körben :D...
ha nem érdekes neked a kérdés kérlek ne írj hülyeségeket jó?
:)
"De amúgy nem minden munkánál szokott próbanap lenni?"
Nem. Normális munkáknál interjú, aztán esetleg rendesen adminisztrált próbaidő szokott lenni.
24.igen ezt én is hallottam, hogy törvénybe ütközik..
hogy engedhetik amúgy ezt meg maguknak így?
elsunnyogják vagy mi?
Meg nem non stop munka hanem 8 órás de ez tényleg gázos..
Nem megyek szerintem, van másik munka betervezve még ami sokkal biztosabb azért és ott nem minden nap kellene dolgozni.:)
Köszi a válaszokat!
Azt még talán okénak venném, hogy 1-2 napig alkalmi munkavállalóként legyek bejelentve (de legyek bejelentve mindenképp!), viszont utána legyen normális szerződés törvényes feltételekkel. Tehát a heti 7 nap ki van zárva.
Amúgy általánosságban én nem félek a családi vállalkozásoktól, de aki úgy kezdi, hogy heti 7 nap, ott más dolgok sincsenek rendben.
27.bocsánat lehetünk egyformák is de látom hiába írom hogy most elsőnek írtam kérdést ilyen kategóriában.:)
ha nem tetszik ez van és kiikszelheted a figyeltek közül így nem is kell figyelned mert neked amúgy se érdekes.:)
De veled ellentétben kaptam kielégítő választ!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!