Ha próbaidő alatt hirtelen felmond nekem a munkáltató, akkor lehet olyat csinálni, hogy gyorsan közlöm hogy inkább én szeretnék felmondani?
Mert ugye ha munkáltató mond fel, akkor az elég gáz, mert ott fog virítani a nyoma és a következő interjún utána próbáld majd megmagyarázni a bizonyítványt.
Nekem ez a 2. munkahely zsinórban (pályakezdő vagyok) ahol fennáll a veszélye hogy elküldenek és ha be is következne, akkor utána dobhatnám is ki a diplomámat a kukába, mert ezután nem lesz aki alkalmazzon (talán még "kommersz" munkakörben sem, amihez meg ugye tapasztalatom nincs).
Mégis hol jelenik az meg, hogy próbaidő alatt ki mond fel a másiknál?
Inkább azon gondolkoznék, mit cseszek el másodszor is.
"Mert ugye ha munkáltató mond fel, akkor az elég gáz, mert ott fog virítani a nyoma..."
Ugyan hol fog virítani a nyoma?
#5: Vajon hol? Többek között a legutolsó munkahelyi papíron (amit le kell adni a bérosztályon (hogy legyen nyugdíjam meg a NAV-nál elszámolják meg az adózást megállapítsák stb.)
Illetve a rózsaszín tb kiskönyvben is ott lesz a nyoma.
Az, hogy valamit nem írsz bele a CV-be nem sumákolás. Sőt egy komoly HR-es kifejezetten nevetségesnek fogja tartani, ha az összes nyári gyakorlatot meg minden komolytalan próbaidős dolgot beleírsz. A kiskönyvek meg minden egyéb már a szerződés kötéshez kell az interjúhoz nem. Ott szépen előadod a CV-d meg magadat és ha jól szerepelsz ígyis-úgyis felvesznek.
Valóban sok cég játszik a próbaidővel, ha te pont kettő ilyet kifogtál ha valaha rákérdeznek nyugodtan megmondhatod mi történt. Ha viszont más áll a háttérben akkor viszont érdemes lenne elgondolkodni rajta miért küldenek el mindenhonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!